Найгарніша наречена українського шоу-бізнесу за версією “Добрих новин”: Трінчер, Дорофєєва чи Реус?

Завіса таємниці особистого життя знаменитостей завжди чарує публіку, а весільні церемонії роблять цю таємницю ще більш привабливою для шанувальників.

Особливо цікаво, коли українські зірки діляться деталями свого незабутнього дня. Останнім часом багато відомих особистостей обирають шлях відвертості, святкуючи своє кохання перед камерами та в соціальних мережах.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

У червні 2023 року українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін влаштували справжнє свято кохання. Надя, вбрана у вишукану білу сукню від TG Botanical, доповнила образ довгою фатою. Її наречений обрав елегантний чорний костюм, білу сорочку, бейсболку та кеди.

MamaRika та Сергій Середа

Українська співачка MamaRika та ведучий Сергій Середа відзначили важливий день у їхньому житті в розслабленій атмосфері. Вони поділилися з шанувальниками ніжними образами, які підкреслювали їхній стиль та впевненість.

KOLA та В’ячеслав

Співачка KOLA здивувала фанатів таємним весіллям з В’ячеславом, іноземцем з Ізраїлю. Церемонія відбулася у Празі, де пара створила незабутні миті.

Анна Трінчер

У вересні 2022 року українська акторка і співачка, відома своєю роллю в серіалі “Школа”, Анна Трінчер, влаштувала весілля з блогером Олександром Волошиною. Їхня романтична історія закінчилася скромною церемонією, на яку були запрошені лише найближчі друзі та родичі. Анна розквітла в асиметричній мереживній сукні з корсетом та пишним декольте, в той час як Олександр обрав чорний костюм та білу сорочку.

Ці історії – лише мала частина океану кохання та романтики, які вирують у житті наших улюблених зірок. Кожна з них відображає унікальність та неповторність кожного весільного дня, роблячи його особливим та незабутнім для всіх учасників.

Сподіваємося, що ці весілля стануть початком довгого та щасливого життя для кожної пари, а їхні образи та історії надовго залишаться в наших серцях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини