Слава Камінська повернулася в Україну з дітьми після тривалого перебування в Нідерландах: “Я вдома”

Українська знаменитість Слава Камінська повернулась після довготривалого перебування в Нідерландах з дітьми. Чи рада вона, що повернулася в Україну?

Колишня учасниця гурту “НеАнгели” Слава Камінська з початком повномасштабної війни перебралася до Нідерландів. Там вона проживає разом із дітьми та мамою, але вона вирішила повернутися в Україну. Для чого та чи надовго – ніхто не знає, тому що декільки тижнів тому Слава скаржилася на те, що вона безробітня, але в Україну повертатись не хоче ні за яких обставин. Аж тут плани різко змінились, це вже друга її поява в Україні, перед цим вона приїздила у серпні без супроводу рідних.

Слава Камінська поділилася інформацією про повернення в Україну. Співачка опублікувала фото в своїй соціальній мережі з геолокацією міст України.

Вона летіла літаком, а пізніше сіла у поїзд, розмальовий у синьо-жовті кольори.

Першим доказом свого перебування в Україні артиска опублікувала відео, на якому вона виходить з потяга із валізою в руках. Музичний супровід на відео – власна після Слави, що за іронією долі називається “Сходами”. Прихильники з нетерпінням чекають на реліз пісні, про що дали знати у коментарях.

“Дуже чекаємо”, – написали підписники.

Трохи згодом, Слава виклала фотографію жилого будинку разом із пам’ятником, на якому красується гарний напис “Місту герою Києву”. На цьому фото була встановлена геолокація “Kyiv, Ukraine”.

Судячи із наступних фотографій Камінської, вона не знаходилася в Києві довго, а була лише проїздом. Наступна фотографія, яка з’явилась на сторінці – в’їзд до іншого міста, але фото вийшло дуже поганої якості, тому його деталі роздивитись не вдається.

На фото все дуже погано видно
На фото все дуже погано видно

“? Я вдома. Одеса?”, – підписала фото Слава Камінська.

Пізніше вона опублікувала фото з Харкова. Чому співачка їздить по містам України – поки лише здогадуємося.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини