“Закохалися? Ну-ну”: Володимир Дантес різко висловився про його розрив із Дорофєєвою та подальше спілкування

Володимир Дантес дав кілька гострих коментарів про спілкування з колишньою дружиною, а також про її нові стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним.

Колишня дружина Володимира Дантеса, Надя Дорофєєва, вже більше, ніж пів року зустрічається з його ексдругом Мішою Кацуріним. Як виявилось раніше, пара Дантеса та Наді дружила з сім’єю Кацуріних, але після спільного відпочинку парами Надя закрутила роман з Кацуріним, а Дантес – з вже колишньою дружиною Міши – Дарією Кацуріною.

Відомо, що спочатку Володимир та Надя дуже добре спілкувалися після розлучення, підтримували зв’язок та теплі стосунки, але зараз вони взагалі не спілкуються.

“Ми взагалі не спілкуємось, я не бачу в цьому сенсу. Проводити разом час – безглуздість”, – каже Дантес.

Крім цього, він зазначив, що, на його думку, Надя приховувала своє лицемірство від нього, бо не може так трапитись, що після спільного відпочинку вони раптом закохалися з Кацуріним одне в одного. Як пара, яка була разом 10 років перестає існувати після однієї поїздки на відпочинок з друзями, а повертаються обмінявшись партнерами?

“Я чекаю, поки в неї попросять розповісти подробиці цього кохання. Мені самому цікаво, як же так сталося? Просто закохалися? Ну-ну”, – різко виразився Володимир.

Дантес також розповів, що йому особисто не приємна ця ситуація, тому він хоче дізнатись подробиці про які скоро почнуть говорити самі ж прихилильники Наді та Михайла. Сам Володимир про свої відносини з Дашею Кацуріною не виражається так негативно. Новозпечена пара каже, що вони свої відносини почали пізніше, для обох вони стали підтримкою після несподіваних розлучень і тільки після певного періоду зрозуміли, що хочуть бути разом як пара.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини