Світлана Лобода розповіла про свого таємного чоловіка, з яким будує стосунки на відстані: “Намагаюсь дивувати”

Світлана Лобода українська відома співачка, яка нині дуже допомагає країні та будує своє життя заново. Так і в особистому житті Світлани є зміни.

Відомо, що артистка вже досить довго має стосунки з чоловіком, особистість якого, досі не розкрила. Проте говорить Світлана про нього достатньо. І цього разу жінка навіть присвятила коханому пісню, яка має назву: “Два незнайомці”.

Світлана Лобода розповіла про таємного коханого
Світлана Лобода розповіла про таємного коханого

Артистка каже, що в цей текст вклала великий сенс та всі свої емоції. Адже коли пара закоханих знаходиться на відстані тривалий час, то все одно сумують один за одним і це абсолютно нормальна річ. Тож, Лобода рішуче налаштована зберегти своє кохання, тому поділилась кількома секретами.

“Я вважаю, що обов’язково треба показувати людині, що ти з нею на одній хвилі та ваші шляхи йдуть паралельно. Потрібно зідзвонюватись по відеозв’язку, коли бачиш людину, сильніше прив’язуєшся” – розповіла Лобода.

Також артистка додала, що потрібно робити подарунки один для одного і навіть щось маленьке, наприклад, як квіти, подарують жінці впевненість та відчуття потрібності. Тому сама артистка постійно на зв’язку з коханим. А також робить й сама маленькі сюрпризи своєму обранцю, а от які саме, не розповіла.

Саме тому й пісня з таким сенсом, дуже глибоким, про розставання, вимушену розлуку, відстань, кохання, тобто всі ті почуття, які переживає Світлана.

Лобода розповіла про таємного коханого
Лобода розповіла про таємного коханого

Також варто нагадати, що Лобода активно допомагає українцям, які постраждали під час війни. Вона організувала центр психологічної підтримки, де отримали допомогу кілька тисяч людей. А також, у свій день народження співачка пожертвувала мільйон гривень на відновлення домівок в рідному Ірпені. звісно, цієї суми недостатньо, проте це дуже гідний вчинок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини