37-річна Тіна Кароль вперше показала, як виглядає без краплі макіяжу в реальному житті (ФОТО)

Тіна улюблениця української публіки, її голос настільки чаруючий, що якщо заплющити очі, можна перенестися у інший всесвіт. Теж саме можна сказати й про зовнішність артистки, вона у свої 37 навіть без макіяжу виглядає неймовірно.

Співачка завжди виступає у дуже елегантних та жіночних образах, саме тому, Тіну вважають надто привабливою, адже не кожна жінка зараз може зберегти суто класичний стиль, особливо з тією модою, яка нині наступає на п’яти класичним вбранням. Проте на Тіні ніколи не можна було помітити спортивне, або оверсайз.

Можливо саме такий образ, “дівчинка-дівчинка” і робить вигляд артистки більш молодою, адже їй це неймовірно пасує. Також, в реальному житті, тобто, поза сценою, Кароль обирає натуральність, вона взагалі не фарбується, тому що шкірі варто відпочивати від косметики та гриму, який роблять всім артистам.

Як виглядає Тіна Кароль без макіяжу

У Тіни є одна родзинка, яку вона завжди використовує – це червона помада. В ефірах та на концертах співачка майже завжди фарбує губи у червоний колір. І найцікавіше те, що протягом всіх років Кароль не змінює відтінок.

Останнім часом артистка стала більш відвертою зі своєю аудиторією, цікаво чому, адже раніше Кароль такого не спостерігалось, нічого особистого або цікавого зі свого життя Тіна не розповідала підписникам. Але зараз жінка завела власний телеграм-канал, де почала часто викладати фотографії зі своєї буденності. Та й instagram жінка стала вести активніше.

Як виглядає Тіна Кароль без макіяжу

Так, днями Кароль показала фотографію зовсім без макіяжу. Та варто сказати, що на ній Тіні важко дати більше ніж 26 років. Вона виглядає настільки ніжною та милою, що не можна відірвати погляд від артистки. І головне, що вона так і відчуває себе всередині, молодою, привабливою та красивою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини