Злата Огнєвіч здивувала шанувальників букетом від таємного прихильника: невже Задворний схаменувся?

Відома українська співачка Злата Огнєвіч днями отримала красивий букет від таємного прихильника та була дуже приємно вражена. Цікаво, хто з колишніх вирішив зробити співачці сюрприз?

Злата попри свою красу та успішність у кар’єрі досі самотня, але ніколи не жаліється на те, що їй погано живеться. Навпаки, співачка демонструє свій творчий розвиток та дуже зайнята волонтерством і благодійними виступами. Та й уваги від чоловіків їй не бракує точно, але це ще не означає, що все це їй потрібно. Адже жінка у будь-якому віці хоче бачити коло себе серйозного та надійного чоловіка.

У Злати Огнєвіч новий таємний прихильник
У Злати Огнєвіч новий таємний прихильник

Вся країна знає історію особистого життя Огнєвіч, яка на жаль, не складалась успішно, чомусь жінці ніколи не щастило на нормальних чоловіків. То у Злати був аб’юзер, то військовий, який не хотів йти з нею вперед, то егоїстичний чоловік, який ображав Злату та постійно критикував її зовнішність та навіть творчі здібності.

Тому співачка вирішила знайти своє кохання на шоу “Холостячка”, де за неї змагалися досить гідні чоловіки, але серце Злати знову обрало не найкращого кандидата. Її обранцем став Андрій Задворний, який після зйомок проєкту не довго зміг втримати в собі щирі почуття до Огнєвіч. Тому одного разу він  просто зник на кілька днів, а потім прийшов та заявив, що він більше не кохає співачку. Це, звісно,в черговий раз розбило її серце.

Букет від таємного прихильника
Букет від таємного прихильника

Та вже минуло багато часу й рани, які колись були на серці, встигли загоїтися та артистка щасливо живе далі й приймає у подарунок неймовірні букети. Так, вчора Злата виклала у сторіс instagram розкішний букет троянд, але нічого не написала, тому, хто ж дарує зірці квіти, поки залишається таємницею. Та сподіваємось, що цей кандидат нарешті гідний.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини