Настя Приходько висміяла Світлану Лободу, яка назвала себе українською артисткою

Анастасія Приходько черговий раз гостро кинула свої слова у соціальних мережах. На цей раз її "жертвою" стала Світлана Лобода за спробу українізувати свій контент.

Світлана Лобода з початком повномасштабного вторгення мовчала про події в Україні, за що потрапила в “чорний список” України як артистка, яка веде діяльність в росії та мовчить про війну в Україні. Згодом, вона все ж таки заговорила про війну і почала допомагати українцям, які потрапили у скрутне становище. Через це тепер їй заборонений в’їзд до росії на наступні 50 років.

Нещодавно співачка Світлана Лобода у своїй соціальній мережі анонсувала вихід пісні “Два незнайомці”. Цей сингл став першою піснею, що виконана українською мовою. Решта пісень вона виконувала тільки російською. Прихильники не дуже оцінили таке перетворення. Як написали користувачі різних соціальних мереж, у пісні багато помилок та виразів, що не пасують одне одному.

“Краще б так не позорилася, українську мову вивчи для початку”, – пишуть користувачі.

Окрім цих коментарів, окремо свою думку висловила Анастасія Приходько.

“Ще скажи, що ти цнотлива. Боже, вгамуйте хтось цю жінку, у неї явно проблеми. Біпорярний розлад, роздвоєння особистості та інші психологічні проблеми дають про себе знати”, – такий грубий коментар на своїй сторінці опублікувала Приходько.

Приходько дуже гостра на язик
Приходько дуже гостра на язик

Нагадаємо, що це не перший раз, коли Анастасія кидає такі різкі висловлювання в сторону своїх зіркових колег. Перед цим вона висловила хейт для Потапа, який повернувся з Іспанії.

Анастасія дуже негативно висловлюється про зірок
Анастасія дуже негативно висловлюється про зірок

“Він повернувся тільки по тій причині, що у нього тут зйомки в запланованих шоу. Ці байки про вступ до тероборони – повна нісенітниця, я в це не вірю і ніколи не повірю”, – так Настя говорить про Потапа.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини