У Віталія Кличка є троє дітей, які живуть в різних країнах: як виглядають спадкоємці від колишньої дружини

Віталій Кличко та його колишня обраниця Наталія розлучилися, пробувши разом у шлюбі 25 років. За чверть століття у них народилося троє чудових дітей, які зараз живуть у різних країнах.

У ЗМІ неодноразово писали про розлучення зіркової пари Віталія та Наталії Кличків, однак всі ці чутки мер Києва завжди спростовував, попри те, що вони з дружиною жили в різних країнах: він — в Україні, а вона в Німеччині. Однак, усе ж таки пара розійшлася після багатьох років проживання нарізно.

«Безліч років – різні інтереси, різні життя. І ми зійшлися на думці, що настав час оформити це офіційно. Це повністю бажання обох сторін. Ми також збережемо гарні стосунки, ми маємо повагу одне до одного, а діти вже дорослі, тому життя триває й далі», – прокоментував боксер Кличко.

Як зізнається Віталій Кличко, його серце зайняте улюбленим Києвом. А от колишню обраницю мера міста, яка побажала Віталію усього найкращого, помітили з молодим музикантом Даніелем Леоном. Вони разом були на доброчинній вечірці “Посвята Бембі”.

Наталія, яка тільки будує свою музичну кар’єру, познайомилась з успішним німецьким артистом навесні 2022 року. Вони вже встигли відвідати не один світський захід, однак свої стосунки ніяк не коментують.

Наталія Кличко з Даніелем Леоном на вечірці та в побуті
Наталія Кличко з Даніелем Леоном на вечірці та в побуті

Діти колишнього подружжя

За чверть століття, що Віталій та Наталія Клички провели разом, у них народились двоє синів та одна донька. Що відомо про нащадків колишнього подружжя?

Старший син Єгор-Деніель народився 2000-го року. Він вже встиг здобути освіту в царині бізнес-менеджменту та вступити до аспірантури. Він народився та провів перші роки в Америці, де й здобув знання та планує залишитися жити.

Єгор-Деніель Кличко з батьком
Єгор-Деніель Кличко з батьком

2002-го року в подружжя з’явилася донька, яку вони назвали Єлизаветою-Вікторією, тому що Віталій Кличко напередодні її народження переміг над Ларрі Дональдом, вивівши його в нокаут. Наразі вона вивчає психологію у Нідерландах, хоча перед цим навчалася разом з братами в Міжнародній школі Гамбурга.

Єлизавета-Вікторія Кличко з мамою
Єлизавета-Вікторія Кличко з мамою

Молодший син Максим у пари народися 2005-го року. Він навчається у школі Великої Британії та грає у баскетбол за команду Оксфорду. Його зріст сягає 205 сантиметр. Тобто він обігнав у зрості дядька Володимира Кличка (його ріст – 198 см), а згодом і батька (201 см).

Максим Кличко обігнав у зрості свого дядька
Максим Кличко обігнав у зрості свого дядька

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини