Підняв завісу стосунків: Цимбалюк показав поцілунок зі своєю новою обраницею серця

Актор не побоявся показати всій публіці його поцілунок із новою дамою серця. Хто став цією щасливицею? Дізнайтесь у нашій статті прямо зараз.

Актор Тарас Цимбалюк пів року тому розлучився зі своєю вже колишньою дружиною Тіною Антоненко. Причину розлучення ніхто з молодих людей не назвав, але актор подякував своїй колишній дружині за все та сказав, що кожному з них пора починати свій шлях. Як відомо, вони залишилися в хороших дружніх стосунках.

“Я дуже вдячний тобі за все, щоб бути щасливими, ми повинні йти окремими дорогами власного самостійного життя”, – написав актор.

Хлопець опублікував таємниче фото з білявкою, де вони цілуються, але фото вийшло розмите, а саме обличчя дівчини актор закрив власною рукою.

Фото з новою дівчиною Цимбалюка
Фото з новою дівчиною Цимбалюка

Фотогрфія була зроблена у одному з барів, де відпочивала новоспечена пара. Втім, виявилося, що новою дівчиною Цимбалюка стала Світлана Готочкіна. Готочкіна є рестораторкою та бізнесвумен. На своїй стоцінці у соціальній мережі вона опублікувала відео, де її коханий власноруч готує для неї сніданок, а прихильники змогли впізнати до одній руці, що це саме Тарас Цимбалюк. Його видало татуювання на пальці та браслет у виглячі червоної нитки. Такий браслет носять як оберіг від зврочення.

Раніше було опубліковано відео, де пара обіймається, але нікого з них видно не було та відео було чорно-білим. Коли Тарас опублікував в себе фрагмент цього відео, тоді все стало на свої місця.

“Без слів…”, – підписала публікацію Світлана.

Після цього відео, дівчина опублікувала фотографію у ліфті, де чоловік цілує її в голову. По кепці прихильники також зрозуміли, що це Тарас і ще раз впевнились у своїх здогадках, тому що в актора є точнісінько така сама кепка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини