Які зіркові жінки натерпілися зрад від своїх чоловіків: Сумська, Гросу, Ніна Матвієнко та Сніжана Бабкіна

У зіркових подружжях, як ми вже знаємо, не завжди все ідеально. Яким зірковим жінкам та ідолам всіх українців чоловіки зраджували під час подружнього життя?

Аліна Гросу

Пара була разом у шлюбі всього один рік
Пара була разом у шлюбі всього один рік

Молода співачка була заміжня за бізнесменом Олександром Комковим, але у 2020 році пара розлучилася. Спочатку Аліна купалася у щасті, її життя було наче у казці про принцесу, але щастя тривало недовго. Чоловік зіркової дружини запропонував роз’їхатися, щоб зробити паузу у стосунках. Наче, так буде краще для них обох. Тільки потім він зізнався, що в нього є інша жінка, яка старша за нього. Аліна дуже погано переживала цей розрив, він був емоційно складним для неї.

Сніжана Бабкіна

Сніжана з Сергієм виховують трьох дітей
Сніжана з Сергієм виховують трьох дітей

Сам Сергій не в одному інтерв’ю зізнавався, що в нього було багато жінок під час стоунків з Сніжаною. Жінка не хотіла терпіти таку неповагу до себе і хотіла подати на розлучення, але Сергій свою провину визнав і дуже довго просив пробачення в своєї дружини. Вона змогла його пробачити та будувати далі щасливе життя без зайвих людей.

Ніна Матвієнко

Подружжя разом вже багато років
Подружжя разом вже багато років

Хто б міг подумати, що Ніна Матвієнко могла зіштовхнутися з зрадою свого чоловіка, але це справді так. Коли вона дізналася про зраду, вона чому чітко поставила ультиматум – або життя з нею, або коханки. Якщо Петро обирає коханок, то вона виставляє його за двері зі всіма речима і нехай живе, де хоче. Чоловік вибачився перед Ніною та вибрав її, так вони змогли зберегти шлюб.

Ольга Сумська

Ольга Сумська та її чоловік живуть душа в душу
Ольга Сумська та її чоловік живуть душа в душу

Ользі чоловік також зраджував, але вона виявився з тих, хто також пробачає. Після того, як чоловік зізнався у всьому та попросив пробачення – вони продовжили жити разом та будувати сім’ю. До слова, сама Ольга також була у числі тих, хто зраджує. Вона зрадила колишньому чоловіку з Віталієм Борисюком, її теперішнім.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини