Чи розлюбили вовчиці Олега Винника: все про несподіване зникнення найбажанішого чоловіка Україн

Олег Винник вже давно зник з медійного простору України, але чи забули його вірні вовчиці? Дізнайтеся все про виконавця: де він перебуває зараз та чи готовий повертатися додому.

Олег Винник цього року вразив всіх своїм раптовим зникненням та мовчанням. Прихильники знаменитості тижнями намагалися дізнатися, що сталося з їхнім улюбленцем і правда про справи співака вразила всіх.

Хронологія зникнення Олена Винника

Ще 23 лютого артист зробив публікацію про те, що наша Україна — миролюбна держава. Наче передчував, що наступного дня нас всім доведеться відстоювати себе. Через кілька днів співак зробив звернення, закликаючи окупантів зупинитися.

Остання публікація Олега Винника датується торішнім Великоднем, коли Головний вовк країни привітав прихильників з цим православним святом. Після того на сторінках виконавця настала тиша. Не виходила у мережу на зв’язок з фанатами і його бек-вокалістка Таюне, яку всі вважають його таємною дружиною.

Лише у середині 2022-го представники кумира мільйонів повідомили про те, що чоловік насправді займається своїм здоров’ям та перебуває за кордоном. Тим не менш, навіть ці обставини не заважають йому допомагати захисникам.

Вже нині Фейсбуком промайнула новина про те, що Винник та благодійний фонд “Вовчиця” отримали подяку від наших боронителів з Хмельницького. Раніше було відомо, що Олег купував авто для бійців.

Чи розлюбили вовчиці Олега Винника

Купа схвальних коментарів під публікацією та репости говорять про те, що віддані прихильниці чекають назад свого улюбленця навіть попри тривале його мовчання.

Побажаємо ж Головному вовку країни скоріше розв’язати особисті питання та повернутися у Київ, аби невпинно радувати творчістю країну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини