Хто краще співає гімн України: Тіна Кароль, Христина Соловій, Оля Полякова та інші зірки позмагалися голосом

Гімн України часто запрошують виконувати головних зірок нашого шоу-бізнесу. Дізнайтеся, хто зібрав всі компліменти та полюбився слухачам найбільше.

Для зірок нашої сцени —справжня честь виконувати український гімн. Тіна Кароль, наприклад, зробила ціле дійство у віртуальній реальності з головним мотивом держави. До речі, голос поп-діви настільки вражає публіку, що її навіть запросили заспівати “Ще не вмерли…” на День незалежності у 2019-му році.

Мережа просто гуділа від захвату, а фанати знаменитості вирішили, що це найкраща версія гімну.

Минулого року відзначилася і Христина Соловій. Її ніжний та ліричний голос звучав дуже проникливо, а молода виконавиця згуртувала коло себе ще більше прихильників.

Справжнім сюрпризом стало виконання гімну Олею Поляковою. Зірка, яку всі звикли бачити в іронічному відвертому образі, враз стала серйозною, змінила імідж. Суперблондинка виглядала наче богиня з Древньої Греції у вишиванці.

Відео, де зірка співає заповітні рядки набрало чимало переглядів і багато захопливих коментарів.

Випала честь промовити зі сцени “Ще не вмерли…” і Наді Дорофєєвій. Подруга Потапа стала також справжнім відкриттям: вона повністю відійшла від іміджу DoDo, змінила короткі наряди на ошатні сукні та вразила всіх голосом.

Незвично було бачили в подібному амплуа і рок-зірку Юлію Саніну. До речі, подруга Тіни Кароль вже раніше відзначалася ліричними хітами, але виконуючи гімн України, вона доклала всю силу голосу, аби головні рядки дійшли до самого серця слухачів та нікого не лишили байдужим.

Нагадаємо, що свою реп-версію “зачитала” на День незалежності і Аліна Паш. Її інтерпретація викликала дискусію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини