Чи був роман у Тіни Кароль та Юрія Горбунова: мали спільне майно і не соромилися обійматися на очах колег

Тіна Кароль та Юрій Горбунов чимало років пропрацювали разом у проєкті "Танці з зірками" у ролі ведучих. Чи були стосунки у зірок і чи правда, що між ними був палкий роман?

Популярний проєкт “Танці з зірками” став справжнім відкриттям для українського телебачення. На екранах він з’явився у далекому 2006-му році, а ведучими стали Тіна Кароль та Юрій Горбунов. Тандем викликав небувале захоплення у глядачів. Пара настільки органічно виглядала на сцені, так пристрасно танцювала на паркеті, що прихильники запідозрили, що у зірок можуть бути стосунки. При цьому у перші роки існування української версії хореографічного змагання артистка була не заміжньою, а про половинку її партнера по зйомкам взагалі майже ніхто не чув.

Чи був роман у Тіни Кароль та Юрія Горбунова

У 2017-му році розважальна передача знову повернулася на екрани разом з улюбленими шоуменами. І на цей раз чутки перевершили все. У мережі навіть приписували спільне майно колегам після випуску, присвяченого Гелловіну, коли поп-діва з чоловіком Осадчої стали “власниками” містичного готелю.

А на “Вечері прем’єр” Юрій настільки хвацько танцював з Тіною, що навіть не проконтролював, як його руки опинилися там, де тримав Кароль лише Євген Огір. І все це відбулося на очах Катерини Осадчої.

Чи був роман у Тіни Кароль та Юрія Горбунова

Втім, ведуча “Світського життя” ніяк не прокоментувала цей випадок, а під час передачі і взагалі не придала великого значення такій поведінці свого чоловіка.

Сама ж Кароль ніколи не приховувала свого гарного ставлення до Горбунова. Вона залюбки з ним фотографується, обіймається, втім публічно ніколи не підтверджувала, що має до нього якісь почуття, більше за дружні відносини.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов з 2017-го року одружений з Катериною Осадчею, яку всі вважають подругою Тіни Кароль. У подружжя ростуть сини.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини