Руді брови Тіни Кароль видали її справжній колір волосся: не блондинка, в яку регулярно фарбується

Тіна Кароль вже давно отримала звання поп-діви українського шоу-бізнесу і фанати цікавляться не лише її творчістю, а і захоплюються зовнішнім виглядом та естетикою образу. Та чи дійсно знаменитість від природи має таку вроду.

Тіна Кароль давно стала головною зіркою нашої естради, довівши всім, що має неперевершений голос та унікальну вроду. Співачка багато працює над собою, займається спортом там східними практиками. Вже ніхто і не згадає сором’язливу дівчинку Таню Лібериман, яка співала у передачі “Караоке на майдані”.

В Тіни Кароль на очах в Потапа злетіла сукня
Руді брови Тіни Кароль видали її справжній колір волосся

Дійсно, якщо порівняти теперішню співачку з її колишнім образом, зміни можна побачити капітальні. Візьмемо до прикладу її ідеальний блонд. Відомо всім жінкам, які хоч раз фарбували своє волосся, що досягти тотально білого кольору, а тим паче зберігти його — надзвичайно важко.

Чому брови видали природній колір волосся Тіни Кароль?

На всіх знімках поп-діва має приблизно один і той самий колір локонів. Втім, брови фарбує в різні тони. Найчастіше її можна побачити з рудим відтінком. Саме такий зустрічається і на ранніх фото Тіни, часів її молодості.

Руді брови Тіни Кароль видали її справжній колір волосся

Втім, з’являється артистка перед прихильниками і без карколомних укладок, і навіть з відрослими пасмами. Співачка не соромиться своєї природної зовнішності: зірка від природи має пшеничний колір волосся.

Більше того, нещодавно вона розповіла про свою вагу. Виявляється при зрості 168 сантиметрів вона важила тривалий час 58 кіло. Хтось скаже, що це — абсолютно нормально, але Кароль прагнула дійсно ідеальної фігури та досягла 53.3 кілограмів. Виявляється вона переглянула своє харчування та змінила підхід до гормонів.

Нагадаємо, що Тіна Кароль цього року досягла визнання навіть у Японії, де артистку назвали українською Брітні Спірс. Там зірка стала частиною фешн-шоу, де були представлені її інтерпретації широковідомих майже народних пісень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини