Скільки насправді шлюбів було у Тіни Кароль: відомо щонайменше про два весілля поп-діви і одне вінчання

Тіна Кароль давно цікавить прихильників не лише творчістю, а й особистим життям. Скільки насправді разів була заміжньою поп-діва і чи правда, що Євген Огір був не єдиним її обранцем?

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу стала справжньою легендою української сцени. Артистка привалює не лише голосом, а і своєю надзвичайною історією кохання. Співачка у 2013-му році стала молодою вдовою, адже її коханий Євген Огір так і не зміг впоратися з онкологією.

Їхня історія кохання живе, по словах, артистки й досі. Співачка пам’ятає всі важливі дати та береже спогади про свій шлюб.

Втім,попри таку прив’язаність, весілля гуляла поп-діва не один раз.

Що приховує про своє особисте життя Тіна Кароль?

Знаменитість не дуже любить розповідати про свої стосунки та романи. Втім, відомо, що у її житті було цілих два весілля. Переш гуляла закордоном і цілком таємно.

Екзотичні країни, пляж та обітниця серед тропіків Мальдівів — ось як вперше виходила заміж Тіна. Тоді у неї не було пишної весільної сукні та фати. А у вічному коханні клялася нікому іншому, як Євгену Огіру.

Скільки насправді шлюбів було у Тіни Кароль

Так знаменитості вперше об’єднали свої серця на таємній церемонії, без зайвих гостей, тамади та конкурсів.

А ось вдруге вирішили приміряти обручки у 2008-му році у Києві. Це свято зібрало чимало гостей, а столи у престижному ресторані у серці міста просто ломилися від ласощів.

Офіційну частину було доповнено вінчанням, на якому стався казус: у Кароль загорілася фата.

Скільки насправді шлюбів було у Тіни Кароль

Ці кадри розлетілися мережею враз, а після кончини Огіра зірці ще довго приписували те, що начебто саме вона зурочила Євгена. Тіна і сама не раз в інтерв’ю замислювалася над таким містичним збігом обставин.

Нагадаємо, що до Євгена Огіра Тіна Кароль зустрічалася з режисером Дмитром Тубольцевим. Втім, ті стосунки співачка ніколи не називала щасливими, а нині навіть і не згадує колишньою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини