Григорій Решетнік вперше разом з дружиною розповів, чи планує полишити Україну: “Відчуваємо необхідність”

Незмінний ведучий проєкту "Холостяк" на телеканалі СТБ опублікував позицією своєї дружини стосовно переїзду їхньої родини за кордон. Дізнайтеся всі подробиці у матеріалі.

Шоумен Григорій Решетнік нещодавно здивував всіх відвертістю в Інстаграмі. Спершу він поділився одкровеннями про свій шлюб, історія кохання якого триває з 2010-го року, а згодом вирішив розповісти про плани лишитися в Україні та думки про закордонне життя.

У той час, коли чимало українців вирішило перечекати війну поза Батьківщиною, ведучий вирішив, що його з родиною місце тут. І попри те, що разом з обраницею він виховує трійко діток, популярний чоловік з коханою не хочуть лишати рідну домівку. Ось, як влучно описує свої думки дружина Григорія, відповідаючи на питання “Плануєте виїжджати з країни?”:

“Ні, звичайно… Ми стали сильнішими, а наші діти — дорослішими. Це наш дім! Ми віримо в перемогу і в наших військових! Відчуваємо необхідність в нашій присутності тут”, — такі слова своєї милої додав Решетнік до себе у сторіз.

Григорій Решетнік вперше розповів, чи планує полишити Україну

Цікаво, що ведучий має змогу законно полишити Батьківщину, так, як є татом трійці синів, яким ще далеко до 18-ти років. І дійсно такою можливістю шоумен користувався, але не для відпочинку чи шопінгу у Європі, а тільки для робочих поїздок.

Такої ж позиції дотримується і його Христина. Жінка знаменитості завжди підтримує Україну, як лідерка думки. 22-го січня на День соборності вона зачарувала мережу знімками у вишиванках та висловилася стосовно урочистості. Пані Решетнік поділилася тугою про те, що досі наш народ має відстоювати свою незалежність.

Нагадаємо, що Григорій Решетник продовжує свою телевізійну діяльність та пробував себе у новому проєкті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини