Камалія, Христина Соловій, Алла Мазур, Оля Полякова вбралися у вишиванки: кому пасує більше українській стрій

Нині все українське автентичне набирає популярність і у нас, і в багатьох країнах світу. Наші знаменитості також не перестають популяризувати рідне.

Вишиванка стала не просто частиною українського традиційного строю, а стильним предметом гардероба будь-якої пані. Прикрашена візерунком хрестиком або гладдю, вона доповнює діловий костюм, може бути самостійним вечірнім убранством та навіть підходить під джинси чи спідницю.

Ошатну заквітчану сорочку носить Оля Полякова. Вона обрала яскраву вишивку, а ще придбала такі самі сукні для своїх донечок. Вийшов абсолютно неймовірний український family-look.

Кому пасує більше українській стрій

Привчає до нашого своїх діток і Камалія. Артистка навіть вмовила вбратися у вишиванку свого чоловіка-пакистанця, якому, до речі, дуже пасує український стрій та підкреслює його статус. Сама ж співачка обрала для себе ніжно-блакитний колір, який ідеально пасує до вишуканого блонду.

Кому пасує більше українській стрій

Щонайменше три вишиванки є в Алли Мазур. Ведуча часто на свята вбирається в український традиційний одяг. Кольори обирає контрастні до свого волосся, аби підкреслити благородний профіль і молодіжну стрижку. Цікаво, що у зірки є також аксесуари, які віддають автентичним настроєм. Буси, схожі на коралі, викликали справжнє захоплення у фанатів знаменитості.

Кому пасує більше українській стрій

Не відстає від колеги по телеканалу Катя Осадча. Головне обличчя “Світського життя” не перестає вражати. Дружина Горбунова дуже часто на великі свята вбирається у вишиванку. Полюбляє знаменитість носити її, як сукню. До речі, і сам Юрій не байдужий до такого одягу.

Кому пасує більше українській стрій

Нагадаємо, що у третій тиждень травня відзначається День вишиванки, де чимало зірок діляться фото за своїми прекрасними українськими сорочками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини