Всі найгучніші романи на 1+1, які не завершилися весіллям: Таран і Сенічкін, Шовкопляс і Гордєєв та інші

Зіркові романи — одна з найпопулярніших тем, яку просто обожнюють всі прихильники шоу-бізнесу. Дізнайтеся про найцікавіші амурні справи, які мали місце на телеканалі "1+1".

Психологи стверджують, що саме на роботі людина має більше шансів зустріти свою другу половинку. І це не дивно, адже саме в офісі, на виробництві чи на студії ми проводимо більшість свого часу у тиждень, маючи змогу спілкуватися у різних ситуаціях з колегами.

Мабуть, рекордсменом за кількістю романів є телеканал “1+1”. Найчастіше приписують стосунки ведучим “Сніданку”. Новинами про те, як ніжно притуляється Неля Шовкопляс до Єгора Гордєєва час від часу майоріть мережі. Та самі знаменитості стверджують, що насправді тільки дружать між собою.

Всі найгучніші романи на 1+1, які не завершилися весіллям
Всі найгучніші романи на 1+1, які не завершилися весіллям

Амурні справи приписують і Людмилі Барбір з Русланом Сенічкіним. Цікаво, що ведучому також свого часу пророкували ледь не шлюб з Лідією Таран. Колег бачили разом на світському заході, але їхні відносини також не підтвердилися. У рідних стінах студії знаменитості навіть про це жартували на камеру.

Втім, з популярною білявкою на телеканалі “1+1” працював свого часу її обранець Андрій Доманський. Проте, у той час, коли зірка шоумена засяяла на “плюсах”, він вже холостякував і не думав про колишню.

Всі найгучніші романи на 1+1, які не завершилися весіллям

Аллу Мазур взагалі вважали таємною дружиною телевізійника Роберта Опаленика, а користувачі соціальних мереж вишукували спільні риси чоловіка з сином дикторки. Не оминули чутки навіть заміжню Марічку Падалко та Святослава Гринчука, про стосунки яких фанати також любили поговорити.

Всі найгучніші романи на 1+1, які не завершилися весіллям

Одна з небагатьох пар, чий роман дійсно виявився не вигадкою — це Катя Осадча та Юрій Горбунов. Знайомство на роботі, яке породило кохання врешті-решт переросло у міцний шлюб та появу двох чудових спільних діток.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини