Стали мамами зарано. Рейтинг зірок українського шоу-бізнесу, які народили до 20 років: Осадча, Матвієнко

У світі шоу-бізнесу і гламуру існують численні приклади зірок, які стали батьками ще у своєму молодому віці, коли кар'єра ще тільки починалася.

Деякі з них вирішили взяти на себе відповідальність за дитину в найнесподіваніший момент, не зважаючи на вік та обставини. Давайте пригадаємо імена українських знаменитостей, які стали батьками у ранньому віці і продовжують підтримувати баланс між кар’єрою та батьківством.

Тоня Матвієнко – 17 років

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко, Тоня, вперше стала матір’ю у віці 17 років. Вона завагітніла у 16 років від свого 23-річного коханого. Незважаючи на великі обтяження та звинувачення від деяких оточуючих, мати Тоні – Ніна Матвієнко – була рада поповненню в родині. Тоня вийшла заміж за співака Арсена Мірзояна, з яким має доньку Ніну.

Віктор Павлік – 18 років

Віктор Павлік, відомий український співак, теж став батьком у ранньому віці. У нього є син Олександр від першої дружини, який народився, коли Віктору було всього 18 років. Потім він має ще двох дітей від різних подружжів. Однак, наймолодша дитина, син Михайло, з’явився на світ, коли Віктору було вже за 50.

Тоня Матвієнко показала свою дочку, яку народила у 17 років
Тоня Матвієнко показала свою дочку, яку народила у 17 років

Катерина Осадча – 19 років

Телеведуча Катерина Осадча стала мамою в 19 років. Її син Ілля народився від колишнього чоловіка Олега Поліщука. Незважаючи на молодий вік, Катерина вирішила прийняти виклик материнства та поглибити сімейні зв’язки. Згодом вона вийшла заміж за Юрія Горбунова, з яким має двох синів.

Роман Сасанчин – 19 років

Переможець шоу “Голос діти” і “Голос країни”, Роман Сасанчин став батьком у віці 19 років. Його дружина Іванна народила доньку Елізабет. Незважаючи на молодий вік, Роман і Іванна вирішили зв’язати своє життя шлюбом і взяти на себе відповідальність за виховання дитини.

Ці приклади показують, що навіть у молодому віці людина може взяти на себе відповідальність за дитину і успішно поєднувати батьківство з кар’єрою. Це свідчить про силу волі та готовність приймати виклики життя у будь-якому віці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини