Жовто-блакитні образи Насті Каменських, Тіни Кароль, Світлани Лободи: патріотична мода в тренді

Сьогодні, як ніколи все українське стало трендовим. Наші зірки одні з перших власним прикладом довели, що жовто-блакитний — наймодніший. Подивіться на найяскравіщі образи.

Українська культура завжди славилася багатством та слугувала натхненням і для художників, і для дизайнерів. Наша вишиванка стала невід’ємним предметом гардероба для мільйонів українців. Проте багато зірок стилізують трендово і просто жовто-блакитні кольори.

Настя Каменських, наприклад, коли була у Європі, заради підтримки України, розписала синій плащ яскравими написами. Фанати високо оцінили такий експеримент поп-діви. До речі, може похизуватися дружина Потапа і вишуканою вишиванкою, щоправда, не у колір стяга, а смарагдового кольору.

Жовто-блакитні образи Насті Каменських, Тіни Кароль, Світлани Лободи

А ось Тіна Кароль має кілька образів у національних кольорах. Справжній фурор викликала сценічна сукня: вона додала повітряності та легкості артистці.

Жовто-блакитні образи Насті Каменських, Тіни Кароль, Світлани Лободи

Цікаво, що знаменитість показувала ще пару светрів, які створені з алюзією на наш прапор. Один — дуже милий з сердечком, а інший зухвалий з відомим всім написом про російський корабель. Раніше зірка також фотографувалася і в національному вбранні, підкреслюючи, що вона саме з заходу України.

Жовто-блакитні образи Насті Каменських, Тіни Кароль, Світлани Лободи

Справжньою несподіванкою для всіх стала Світлана Лобода. Коли почалася війна, зірка, яка проживала і працювала тривалий час у росії, виступила проти дій рф та повернулася в Україну. Після деокупації Київщини, вона почала допомагати рідному Ірпеню. На виступі її також побачили у жовто-блакитному образі, згодом під час виконання пісень артистка співала разом з нашим прапором.

Жовто-блакитні образи Насті Каменських, Тіни Кароль, Світлани Лободи

Нагадаємо, що Тіна Кароль також залучається до матеріальної допомоги знедоленим українцям, а Настя Каменських приєднується до зборів коштів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини