Чи був насправді роман у Наталії Могилевської та Кузьми Скрябіна: архівне відео видало всю правду про стосунки

Чутки про роман Наталії Могилевської та Кузьми Скрябіна не вщухають і досі. Як ставилися один до одного знаменитості та чи дійсно між ними були почуття?

Кузьма Скрябін і Наталія Могилевська свого часу дуже співпрацювали разом. Досі співачка не може забути та повністю відпустити музиканта, якого не стало у живих.

Щороку, у день, коли душа артиста відлетіла на небо, артистка зворушливо згадує свого милого компаньйона по сцені. І досі у прихильників на фоні цього бентежить питання: чи дійсно були стосунки у цих знаменитостей?

Чи був роман між Скрябіним та Могилевською?

Цьогоріч Наталія вирішила пригадати ті щасливі дні, коли вона разом з Андрієм Кузьменко виступала на сцені. Дуетні пісні, які виконували зірки часто були провокативними, а самі знаменитості грали роль пари. Найбільш популярним хітом, який і підігрівав чутки була пісня “Ти мені не даєш”. Один з виступів, на якому власне вона і лунала, опублікувала у себе на сторінці Могилевська.

Не втрималася співачка і зробила публікацію з записом програми “Шанс”, де вона перед усією залою виконала “Старі фотографії”, а у кінці ніжно притулилася до Кузьми.

Втім, знаменитість завжди наголошувала і продовжує говорити про те, що з Андрієм у неї не було роману. Дійсно і на кадрах видно, що знаменитий чоловік скоріше по-дружньому, по-братерськи пригортає її до себе.

Цікаво, що також у мережі спливло архівне інтерв’ю Скрябіна, за 2006-й рік, де він розповідає, що насправді під час роботи над проєктом “Шанс”, він часто сварився зі своєю напарницею. Наталію артист вважав тою жінкою, з якою б не зміг жити через її запальний, як вулкан характер.

Нагадаємо, що залаштунками Кузьму завжди чекала його законна дружина та донька Барбара.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини