Тіну Кароль викрили у романі з новим чоловіком: має темне минуле та влаштував чорну годину на Євромайдані

Тіна Кароль — найзагадковіша знаменитість, але і їй не вдалося приховати стосунків з кримінальним авторитетом. Чи дійсно вона віддала своє серце чоловіку з темною душею?

Поглибимося в історію Тіни Кароль – талановитої української співачки, чия доля наповнена як щасливими вершинами, так і трагічними подіями . Почнемо від моменту, коли її шлях перетнувся з Євгеном Огіром, продюсером та майбутнім чоловіком. 2007–2008 роки принесли не тільки успіх у кар’єрі, але й закоханість, яка переросла у таємне одруження та вінчання в Києво-Печерській лаврі.

Тіну Кароль викрили у романі з кримінальним авторитетом

Проте, як іноді буває, життя вирішило випробувати цей щасливий союз. Рак шлунка діагностували Євгену Огіру, і 2013 рік став періодом втрати для Тіни. 28 квітня артистка назавжди втратила свого коханого чоловіка. Але зірка не здавалася перед життєвими труднощами.

Пориньмо тепер в інший важливий розділ життя артистки. У 2019 році з’явилися неймовірні новини про те, що співачка може мати зв’язки з кримінальним авторитетом Олексієм Чеботарьовим, відомим як Чеба. Фотографії та розшифровка дзвінків засвідчують понад 500 з’єднань з цією постаттю. Саме цього чоловіка підозрюють у злодіяннях проти мітингувальників Революції Гідності.

Тіну Кароль викрили у романі з кримінальним авторитетом

Тут виникає загадка: чи може зірка, яка вже пережила стільки випробувань, потрапити в романтичні та загадкові відносини з кримінальним авторитетом? Чи це лише переплетене полотно чуток?

Цікаво, що сама артистка вирішила не звертати увагу на цю інформацію та не коментувала ніяким чином своїх дзвінків. Вона навіть не спростувала пліток, чим заплутала ситуацію ще більше.

Дізнайтеся більше у відео наших партнерів “Одна хвилина” та побачте фото загадкового потенційного обранця знаменитості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини