Тіна Кароль розповіла про плани полишити Україну заради батьківщини Дана Балана: чи побачиться з колишнім?

Незрівнянна Тіна Кароль поділилася на своїй сторінці в Інстаграмі новиною про те, що готова полишити Україну та відправитися на батьківщину Дана Балана.

Про стосунки Тіни Кароль і Дана Балана ходили не просто чутки, а цілі легенди. Співаків зблизив проєкт “Голос країни”, де молдавський мачо був одним із тренерів. Всі прихильники передачі затамувавши подих чекали, коли зірки оголосять публічно про свої стосунки.

Після приїзду мами артиста, Людмили Балан, ніхто і не сумнівався, що на небозводі шоу-бізнесу засяє нова power-couple. Дива не сталося, відносини заглохли, але нещодавно наша поп-діва поділилася новиною про те, що дуже скоро поїде у Кишинів.

Туди вона направляється у справах і буде давати виступ. Цікаво, чи прийде до неї на концерт Дан.

Тіна Кароль розповіла про плани полишити Україну

Чому молдавський красень так і не завоював серце української красуні?

Новини про щасливі стосунки Тіни та Дана дуже швидко змінилися на повідомлення про те, що насправді ніякого роману не було. Артисти також свого часу висловилися з цього приводу, прокоментувавши, що мали щиру симпатію, не гребували фліртом, але ніяких особистих кордонів більше не переходили.

Хто був нареченими Дана Баланадо Тіни Кароль
Тіна Кароль розповіла про плани полишити Україну

Кароль навіть почала ігнорувати всі питання про того самого з “Голосу країни” та робити вигляд, що ледь пам’ятає про нього. Молдавський співак взагалі майже перестав з’являтися в інформаційному просторі. Проте, прихильники досі не вірять, що їхні улюбленці мали лише поверхневі відносини.

Нагадаємо, що Тіна Кароль після втрати свого чоловіка, Євгена Огіра, надовго закрила своє серце для нових стосунків. Поп-діва, до появи на горизонті пана Балана, взагалі не проявляла цікавості до жодних чоловіків, які потенційно могли б з нею зблизитися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини