З ким був одружений Юрій Горбунов до Каті Осадчої: перша дружина шоумена — повна протилежність суперниці

Популярний шоумен Юрій Горбунов має дуже цікаву історію кохання. Хто був його першою дружиною і чому ведучий не згадує зараз про дитину, яку виховував з екс-обраницею.

Юрій Горбунов і Катя Осадча настільки позитивно вражають прихильників, як пара, що мало хто зараз згадає, що у житті ведучого його мила — вже не перша дружина.

З ким був одружений Юрій Горбунов у молодості?

У мережі є інформація про те, що ведучий у 1995-му році взяв шлюб з балетною танцівницею на ім’я Людмила. Жінка після весілля зайнялася родинним затишком.

З ким був одружений Юрій Горбунов до Каті Осадчої

Про свою першу обраницю шоумен мало розповідав, а ще менше бував з нею на світських заходах. Відомо, що у пари була різниця у віці, а ще колишня дружина знаменитості у нові стосунки вступила, привівши у родину свою дочку від екс-коханого.

До речі, дівчинку зірковий чоловік удочерив, дуже гарно ставився, наче до своєї рідної дитини. А ось з власними дітьми у Юрія тоді не складалося.

Згодом розпався і шлюб у 2015-му. Єдине що пролунає з боку Горбунова буде пояснення причини розриву стосунків. Він скаже, що родинній ідилії завадили різні погляди на життя.

З ким був одружений Юрій Горбунов до Каті Осадчої

Втім, відомо, що у тому самому році, коли особисте життя зірки було на межі, він почав спілкуватися з Осадчею. Тоді знаменитості почали активно співпрацювати на знімальному майданчику, а робота, як правило, зближає людей.

Нині про свою колишню чоловік Катерини навіть і не згадує. Нещодавно пара відзначила ще одну річницю свого подружнього життя. Об’єднавши серця, вони побудували не лише власний затишок, а й народили двійко діток. До речі, без уваги не лишився і старший син обличчя “Світського життя”, який з’явився. Новий кавалер мами швидко знайшов спільну мову з хлопцем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини