Перші подробиці: у мережі обговорюють нову учасницю “Холостячки-3” – Аліна Гросу, Нікітюк та інші кандидатки

Новий сезон одного з найулюбленіших шоу чи не всіх українців давно турбує своїх шанувальників. Хто ж стане головною героїнею "Холостячки-3"? У мережі обговорюють кандидаток

З упевненістю можна сказати, що “Холостяк” і “Холостячка” – одні з найпопулярніших реаліті-шоу в Україні. Щороку шанувальники з захопленням спостерігають за історіями кохання та стосунків, вболівають за улюбленців і бажають своїм кумирам щиро полюбити. Цьогоріч відбулась прем’єра нового сезону “Холостяка”, тож тепер українці чекають і на нову “Холостячку”. Що відомо про тих, хто може стати головною героїнею наступного сезону реаліті?

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк може стати новою Холостячкою
Леся Нікітюк може стати новою Холостячкою

Вже дуже довго шанувальники буквально вмовляють і продюсерів шоу, і Лесю Нікітюк спробувати знайти своє кохання на телепроєкті. Втім, українська ведуча не відповідає на пропозиції участі в Холостячці та мовчить про своє особисте життя. Відомо, що раніше знаменитість довго будувала стосунки з коханим і навіть думала про весілля, втім врешті закохані розійшлись. Чи зайняте серце зірки зараз, невідомо.

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль претендує на роль Холостячки
Українська співачка Тіна Кароль претендує на роль Холостячки

Історія кохання Тіни Кароль – трагічна та одночасно неймовірно красива. Знаменитість у середині 2000-х закохалась у свого продюсера Євгена Огіра. 2008 року зіркова пара відгуляла весілля, а того ж року в родині з’явився син Веніамін.

Втім, 2013 року чоловік Тіни Кароль помер після тривалої боротьби з онкологією. Відтоді українська співачка залишається самотньою, весь свій час витрачає на сина та кар’єру. Шанувальники бажають одного дня зустріти Тіні Кароль чоловіка, якого вона зможе покохати.

Аліна Гросу

Українська співачка Аліна Гросу зараз самотня
Українська співачка Аліна Гросу зараз самотня

Відома українська співачка Аліна Гросу відносно нещодавно оголосила про розрив зі своїм бойфрендом Романом Полянським. Довгий час артистка перебувала в стосунках з відомим російським актором, втім врешті-решт пара розлучилась. Хоча знаменитість не зізнається, що насправді стало причиною розриву, фанати впевнені, що Гросу і Полянський розійшлись через розбіжності політичних поглядів.

Наразі серце української красуні абсолютно вільне, тож можливо саме вона стане наступною Холостячкою?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини