Почали нове життя, але не розпрощались зі старим: Єфросиніна, Матвієнко й інші зірки, які живуть на дві країни

Після 24 лютого чимало відомих українських зірок покинуло терени рідної держави, але не змогли розпрощатись зі звичним життям в Україні й почали жити на дві країни

Повномасштабна війна в Україні змусила багатьох громадян країни виїхати за кордон. Кожен переслідував різні цілі й мету, втім один факт залишається незмінним – велика кількість українців хоче якомога швидше повернутись додому. Багато українських зірок вже повернулись на рідні землі й забули про закордонне життя, проте деякі знаменитості тепер живуть на дві країни.

Маша Єфросиніна

Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна довгий час перебувала за кордоном, проте врешті-решт туга за рідним домом переважила й знаменитість прийняла доленосне рішення повернутись до України. Проте, у Варшаві зірка залишила свою маму та сина, який ходить до місцевої української школи.

Маша Єфросиніна останнім часом живе на дві країни
Маша Єфросиніна останнім часом живе на дві країни

Рідним Маша Єфросиніна допомогла освоїтись і забезпечила їх комфортним побутом. В особистому блозі знаменитість зізнавалась, що дуже часто користується потягом “Київ-Варшава”, оскільки мусить жити на дві країни – на Батьківщині зірка багато працює, бачиться з чоловіком і займається благодійністю, а в Польщі бачиться з мамою та сином.

Тоня Матвієнко

Українська співачка та донька легендарної Ніни Матвієнко після початку повномасштабної війни виїхала разом з молодшою донькою за кордон. Знаменитість вимушено “подорожувала” Португалією та Німеччиною в пошуках прихистку та врешті-решт зупинилась у Великобританії. За кордон знаменитість переїхала, адже в Україні не мала заробітку й мусила жити на закордонні виплати.

Тоня Матвієнко часто приїжджає додому
Тоня Матвієнко часто приїжджає додому

Втім, іноді знаменитість повертається на терени рідної держави, аби побачитись з мамою та коханим чоловіком, Арсеном Мірзояном. Так, наприклад, зимові свята зірка відзначала на Батьківщині.

Оля Полякова

На початку липня відома українська співачка повернулась додому. Втім, доньки знаменитості залишились навчатись у Великобританії, тому зірка часто їздить “туди-сюди”. Так, наприклад, свій день народження 17 січня Оля Полякова відзначала у Лондоні, але пізніше таки повернулась додому.

Де живе Оля Полякова
Де живе Оля Полякова

Навідується співачка за кордон і з робочими візитами. Нещодавно зірка записувала новий музичний альбом у Європі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини