Юрій Горбунов показав, що полишив Україну: чоловік Осадчої вирушив до елітної країни, куди без віз не пускають

Популярний шоумен Юрій Горбунов весь минулий рік провів в Україні, але нині повідомив, що полишив свій рідний край. Дізнайтеся, куди вирушив знаменитий чоловік.

Юрій Горбунов. Герой цього матеріалу став надзвичайно популярним чимало років тому. На передачах з цим ведучим росли цілі покоління, а його “Підйом” з Машею Єфросиніною багато українців згадує і досі.

Знаменитий чоловік здобув собі вельми позитивну репутацію завдяки своїй громадянській позиції, поглядам на шлюб та дітей. Він — батько двох чудових синів, а ще прийняв, як рідного, первістка своєї обраниці Каті Осадчої.

Юрій Горбунов показав, що полишив Україну

Під час повномасштабного наступу, ведучий не приховував ненависті до окупанта і весь час був в Україні. Лише нещодавно Юрій показав сторіз з Лондону. На кадрах той самий Біг Бен, який ми бачили у кожному підручнику англійської.

Чому довелося полишити Україну — Горбунов не розповідає. Далі він опублікував кадри з новин про прибуття Володимира Зеленського до Британії.

Чим займається Юрій Горбунов під час війни?

Редакції сайту “Добрі новини” вдалося відстежити, чим займається нині кумир мільйонів. З творчістю шоумен не прощався, але в той же час відкрив у собі сили займатися благочинністю.  Так, зірковий чоловік відзвітувався на своїй сторінці в Інстаграмі про збір і подальшу купівлю бронежилетів для захисників.

До цього артист їздив до наших військових, розраджував їх. Працював, так би мовити, на культурному фронті. Цікаво, що разом з собою він привіз до наших хлопців і Олександра Пономарьова, і Дзідзьо.

Дружина ж Катерина активно займається пошуком людей, зниклих під час воєнних дій.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов також минулого року анонсував свою роботу у кінематографі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини