44-річний Арсен Мірзоян зізнався, як йому заборонено називати тещу Ніну Митрофанівну, у якої він живе

Популярний співак Арсен Мірзоян вперше розповів всю правду про стосунки з Ніною Матвієнко, своєю тещею, з якою доводиться ділити квадратні метри.

Сучасні молоді сім’ї не завжди можуть дозволити собі окрему квартиру для створення власного затишку і побуту. Навіть зіркові сім’ї не завжди роз’їжджаються зі старшими родичами.

Така ситуація спіткала і Тоню з Арсеном Мірзояном, які одружилися у 2017-му році. У них народилася дитина, але полишити Ніну Митрофанівну пара не змогла. Втім, попри всі стереотипи, знаменитості легко ділили побут, знаходили спільну мову. Та навіть у такій ситуації молоді хотіли відокремитися та обзавестися власними квадратними метрами.

Торік активно ширилася мережею інформація про те, що Антоніна придбала квартиру і робить там ремонт, проте через війну все стало на паузу і зірка виїхала за кордон.

Як виглядає і чим займається перша дружина Арсена Мірзояна
ЯАрсен Мірзоян зізнався, як йому заборонено називати тещу

Нині співачка досі у Європі, а її обранець живе у будинку Матвієнко. Арсен розповів, як нині спілкується з родичами жінки та чи знаходить з ними спільну мову. Виявляється, що зараз з близькими коханої він проводить багато часу. З мамою Тоні спілкується поважно та обережно, а називати легенду “тещею” взагалі заборонено.

Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, як же ж звертається Мірзоян до неньки своєї дружини. Виявляється, що артистка поставила себе так: або її можна кликати за ім’ям та по-батькові, або просто і лагідно “мама”.

Нагадаємо, що у подружжя Тоні та Арсена є спільна дочка, яку назвали на честь бабусі. Дівчинка вже школярка, але грамоту вивчає зараз у Великій Британії. Також у неї є старша сестричка Уляна, яка з’явилася на світ у першому шлюбі знаменитої неньки, а ще два братики від колишніх стосунків тата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини