Як виглядає і чим займається таємна дружина Олексія Суханова, яка так і не змогла народити коханому дітей

Олексій Суханов став дуже популярним в Україні, але попри загальну любов фанатів, він тривалий час мовчав про особисте. Дізнайтеся, хто полонив серце знаменитості.

Олексій Суханов. Герой цього матеріалу дуже полюбився глядачам завдяки своїй роботі у соціальних передачах. Емпатично і виважено він слухав переживання запрошених гостей та намагався розрадити кожного. Проєкт “Говорить Україна” приніс йому найбільше прихильників, які цікавляться не лише творчістю, а й особистим життям знаменитого чоловіка.

Олексій Суханов розповів, чи спілкується з родичами з росії
Як виглядає і чим займається таємна дружина Олексія Суханова

Редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що офіційний шлюб ведучий уклав ще у 2003-му році. Обраниця, на ім’я Ольга, стала вірною супутницею знаменитості та підтримувала всі його кар’єрні прагнення. Дуже скоро до зірки прийшов омріяний солодкий усіх.

Втім, досі його родина лишалася неповною: в Олексія з коханою не було дітей. За словами Суханова, його мила дуже сильно хотіла стати мамою, але всі сімейні питання відкладалися, адже в пріоритеті була робота.

Як виглядає і чим займається таємна дружина Олексія Суханова

Згодом подружжя вирішило розлучитися і від такого рішення їх не зупинили ні 13 років прожитих разом, ні пройдений шлях. Знаменитий чоловік зазначає, що в усіх проблемах, які розвалили його шлюб, звинувачує лише себе. Також відомо, що шоумен має досі добрі стосунки з колишньою. Був час, коли вони навіть зідзвонювалися.

Цікаво, що екс-дружина ведучого таки змогла знайти своє сімейне щастя. Вона врешті-решт стала мамою чудового малюка.

Нині ж Олексій мало розповідає про особисте життя та не відомо, чи зміг нарешті знайти свою половинку.

Нагадаємо, що Суханов походить з росії і тривалий час працював там, як журналіст. Проте, коли рф напала на Україну, він відхрестився від своєї батьківщини та пішов захищати Київ у лавах захисників з ТрО.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини