Оля Полякова засвітила мохнаті вусики та розповіла про головне: не така вже й ідеальна Суперблондинка (ФОТО)

Популярна співачка Оля Полякова показала нетиповікадри в Інстаграмі та довела, що вона точно не має комплексів. Подивіться, які вуса "відпустила" знаменитість.

Іронічна та неповторна Оля Полякова не перестає розважати прихильників. Знаменитість показала цікаву сторіз, де помітно нестандартну рослинність над верхньою губою. Суперблондинка також у кадрі засвітила знайому фотографиню Соню Плакидюк, яку власне в такому вигляді привітала з Днем народження.

Оля Полякова засвітила мохнаті вусики

Та не варто думати, що артистка вирішила кардинально змінити імідж. Судячи з якості зйомки контенту у сторіз, скоріше за все це лиш цифровий фільтр, який додав цікавості зірці.

Як Оля Полякова дбає про свою вроду?

Команді сайту “Добрі новини” відомо, що Суперблондинка не приховує, що чимало часу та ресурсів виділяє для своєї краси. Неможливо повірити, що співачці й дійсно 44 роки, адже на свій вік вона аніяк не виглядає.

Знаменитість часто розповідала, як ходила до косметолога та що дуже полюбляє робити апаратні процедури. Крім цього Ольга має багато косметики та не гребує гримом. Проте, для себе коханої вона робить найголовніше: добре висипається, займається спортом та, звісно відпочиває, уникає стресу. Вдома у неї є і власна спортивна зала, басейн і вихід до річки.

Оля Полякова засвітила мохнаті вусики

Слід також віддати належне, що виконавиця має від природи дуже добрі зовнішні дані, які лишається тільки правильно підкреслити.

Нагадаємо, що Оля Полякова тривалий час приховувала свій справжній вік. Вона завжди казала, що є на кілька років молодшою, від того, що пишуть у її біографіях у мережі. Втім, як зізналася артистка, вона просто не сприймала себе старшою, але згодом подолала цей бар’єр і стала приймати себе такою, як є.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини