Недоліки зовнішності, які стали фішкою образу: у Брежнєвої – родимка, в Цибульської – вуса й інші несподіванки

Людська зовнішність – це неймовірне поєднання генів, успадкованих від наших предків. Хоча чимало людей знаходять багато недоліків на своїх обличчях і тілах, насправді – це наші переваги та особливості

Шанувальники звикли до того, що знаменитості завжди виходять у світ “ідеальними”. Бездоганний макіяж, стильне вбрання, яскрава білосніжна усмішка та блискучі очі. Втім, задля руйнування стереотипів слід усвідомлювати, що зірки – такі ж самі люди, як і кожен з їхніх шанувальників, тому  й можуть мати свої особливості.

Пригадуємо, які риси зовнішності, які навколишні називали недоліками чи навіть вадами, стали фішкою зіркового образу.

Віра Брежнєва

Родимка відомої української співачки біля губи стала буквально її фішкою. Як тільки не називали Віру Брежнєву, але через таку особливість вона отримала неофіційне ім’я – українська Мерилін Монро.

Родимка Брежнєвої стала її фішкою
Родимка Брежнєвої стала її фішкою

Хоча шанувальники навіть уявити не могли зірку без її фірмової родимки, 2021 року знаменитість таки вирішила від неї позбутись. Ця новина свого часу засмутила багатьох фанатів Віри Брежнєвої.

Катерина Осадча

У дитинстві відома українська ведуча дуже соромилась свого зросту. Знаменитість була найвищою серед своїх однолітків, а зріст у поєднанні з незграбністю, за зізнанням Катерини Осадчої, стало вирішальною причиною її комплексів.

Осадча є однією з найвищих зірок в Україні
Осадча є однією з найвищих зірок в Україні

Втім, пізніше знаменитість почала працювати в модельному бізнесі й зрозуміла – високий зріст не є недоліком. Саме тоді Катерина Осадча остаточно полюбила та прийняла себе, а пізніше зріст зробив її популярною.

Даша Астаф’єва

Українська співачка та модель свого часу підкорила шанувальників своєю фігурою та неймовірною зовнішністю. Даша Астаф’єва стала однією з найпопулярніших фотомоделей в Україні, але, як не дивно, доволі довго соромилась свого тіла. Одного разу зірка зізналась, що вважає себе “повненькою”, хоча саме фігура принесла зірці славу.

Астаф'єва вважає себе повненькою
Астаф’єва вважає себе повненькою

Оля Цибульська

Відома українська співачка Оля Цибульська є чи не єдиною артисткою в українському шоубізнесі, яка приймає свою зовнішність такою, якою вона є. На численні запитання шанувальників про те, чи хотіла б вона зробити пластичну операцію, зірка без сумнівів відповідає “Ні”.

Хоча одного разу Цибульська вирішила поекспериментувати й уявити, ніби вона має вуса.

Цибульська з вусами
Цибульська з вусами

Як думаєте, чи змогла б знаменитість досягти такої популярності, якби мала такі вишукані вуса?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини