Тіна Кароль рідкісне фото часів молодості у простецькому наряді та береті: ось якою була Таня Ліберман

Популярна співачка Тіна Кароль відрізняється вишуканим стилем. Проте, такою знаменитість була не завжди. Дізнайтеся, як виглядала артистка у ранній молодості.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу стала справжньою легендою української сцени. Знаменитість не перестає захоплювати та надихати своїм образом, але такою співачка була не завжди.

Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що свого минулого зірка не цурається та навіть ділиться кадрами зі своєї ранньої молодості в Інстаграмі.

Тіна Кароль в чорній мереживній сукні здивувала Мережу
Тіна Кароль рідкісне фото часів молодості

Якою була Тіна Кароль до слави і популярності?

До того, як стати народною улюбленицею, виконавиця пройшла нелегкий шлях трансформацій та власних перевтілень. Артистка потрапила на сцену завдяки наполегливій праці. Вона намагалася пробитися у шоу-бізнес через проєкт “Караоке на майдані”, вчилася музиці у професійному навчальному закладі, пробувалася на ролі у мюзиклах.

У ранній молодості зірка ще не розуміла, як підкреслити власну індивідуальність і, як правильно транслювати свою енергетику. У сторіз вона показала, як виглядала раніше, коли була ще Тетяною Ліберман: на фото співачка стоїть у простенькому рожевому пальті, в’язаній шапочці та шарфику. Поруч — кремезний чоловік у спортивному костюмі стилю “Адідас”. Легінь підозріло схожий на її брата Станіслава Лібермана.

Тіна Кароль рідкісне фото часів молодості

Лише згодом Кароль відмовиться від тривіальних речей, почне цікавитися дизайнерським одягом та пробувати трансформувати свій гардероб. Чималий поштовх у її житті стався після втрати чоловіка Євгена Огіра.

Нагадаємо, що у дорослому віці артистка вирішила офіційно змінити ім’я та оновила паспорт, вписавши туди свій творчий псевдонім. Подейкують, що у документах зірка не має “по-батькові”.

Популярне

Подібні новини