60-річний Ігор Кондратюк розповів, що може отримати повістку та опинитися у лавах захисників: “Я піду”

Мобілізація в Україні — одна з найгарячіших тем нашого суспільства. Дізнайтеся, що думає про свій призов Ігор Кондратюк та як буде шоумен захищати Батьківщину.

Сьогодні всі українці тримають оборону: на фронт пішли бізнесмени, знаменитості, лікарі, словом представники всіх професій та занять. У лавах ЗСУ опинилися вже і Єгор Соболєв, і Андрій Хливнюк, Даніель Салем.

Популярний ведучий Ігор Кондратюк не приховує, що також підпадає під мобілізацію. Команда сайту “Добрі новини” дізналася, що шоумен потрапляє у четверту хвилю. Його дорослі сини, які займаються бізнесом також. А ось дочка зірки зараз не в Україні. Вона студентка і навчається за океаном.

Як виглядає зараз головний інтелігент країни Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк розповів, що може отримати повістку

Шоумен не збирається переховуватися від повістки та згоден піти відстоювати наші землі. Навіть мови не йде про якісь моральні переживання: тут не до емоцій. Цікаво, що на фронті його професія може бути потрібна, адже насправді цей популярний чоловік у молодості здобував технічну кваліфікацію. Він — спеціаліст по радіолокаційній станції. На думку знаменитості, хоч знання отримав ще у радянські часи, вони можуть стати і нині у нагоді.

Ігор Кондратюк розповів, що може отримати повістку

Війна сильно торкнулася родини Кондратюка. Ще на початку повномасштабної російської агресії ворожий снаряд прилетів у будинок, який так плекав Ігор з близькими. Не важко уявити, які почуття переживало все сімейство. Втім знаменитість не виказав жодної скарги з цього приводу публічно, лише з сумом розповів про наболіле.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк також на початку війни давав чимало коментарів стосовно Оксани Марченко, з якою товаришував під час зйомок проєктів на телеканалі СТБ, і з якою йому навіть свого часу приписували неоднозначні романтичні стосунки. Втім, за словами ведучого, він давно вже не має дружби з дружиною Медведчука.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини