Христина Соловій зворушливо виконала гімн України: довела, що не тільки Кароль майстерно співає “Ще не вмерли”

Тіна Кароль була однією з тих зірок, кого запросили урочисто виконати гімн України на День незалежності. Та, схоже, у поп-діви з'явилася справжня конкурентка, і це — Христина Соловій.

Минулого року чимало українських співачок виступали на значних подіях, виконуючи гімн України: Оля Полякова, Юлія Саніна та багато інших зірок доторкнулися до головної пісні держави.

Втім, у мережі активно обговорюються та порівнюються виступи Тіни Кароль і Христини Соловій. Цікавості до теми підігрівають самі знаменитості, які далеко не схожі на гарних подруг.

Ще на проєкті “Голос країни” молода виконавиця з лемківським корінням показала свій характер, заявивши, що до поп-діви у команду не піде. Все через російськомовні пісні.

Артистки тримали дистанцію, але схоже, у професійному плані вона почала скорочуватися, адже тепер обидвох зірок за їхню майстерність запрошують до виконання важливих композицій перед публікою.

Звісно, Кароль не втрачає своїх позицій та підтримки фан-клубу. Щоправда, на п’яти їй наступає вже Соловій. Виконання “Ще не вмерли…” прихильники високо оцінили, помітивши, що Христина співає дуже лагідним, але сильним голосом. Також користувачам мережі було приємно почути виконання гімну від цієї дуже принципової співачки.

Цікаво, що молода артистка не соромиться пригадувати екс-тренерці “Голосу країни” її російськомовну спадщину. І дійсно, Тіна на початку кар’єри презентувала пісні не українською. Втім, 2000-ні були такими для нашого шоу-бізнесу: від засилля знаменитостей, їхнього творчого доробку та трендів, які задавали виконавці з-за “порєбріка” — втекти було неможливо.

Нагадаємо, що Христина Соловій так і не перемогла у “Голосі країни”, ледь-ледь не дійшовши до головних змагань.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини