Камалія вийшла на сцену у жовто-блакитній сукні та показала, як сильно прив’язана до України (ФОТО)

Популярна співачка Камалія вразила своїм образом, вийшовши на сцену у жовто-блакитному наряді. Як представила патріотичну моду зірка — дізнайтеся у матеріалі.

Сьогодні українські кольори та мотиви одні з трендових. Чимало знаменитостей вже обіграли їх у своєму стилі. Співачка Камалія, яку вважають найбагатшою, показала, як органічно та ефектно можна використати алюзію на наш прапор у своєму наряді.

Дружина Захура взяла жовтий за основу та виконала у ньому всю свою сукню, а збоку вона пришила довгу матерію з блакитною вставкою. Такий елемент одягу нагадав крило, яке виконавиця розгортала у кульмінаційні моменти свого виступу.

Камалія вийшла на сцену у жовто-блакитній сукні

Дійсно, після війни творчість артистки трансформувалася і знаменитість почала рефлексувати на тему сучасних подій. З перших днів російської агресії її родина висловила однозначну підтримку Батьківщині. Втім, тоді, 24 лютого ніхто не міг і уявити, скільки випробувань переживе зірка.

Камалія натякнула, що давно живе без Захура
Камалія вийшла на сцену у жовто-блакитній сукні

Камалія вирішила не виїздити з України до початку наступу, як це зробив її обранець з дочками. Зірка не вірила, що збройний наступ можливий і тому лишилася вдома. Крім цього були актуальні робочі питання, які слід було завершити. Згодом таке рішення вилізло їй боком.

Втікати довелося у піковий момент, коли російські загарбники вже активно наступали на Київщину. Ніхто не знав, чим все завершиться. Полишити довелося і свій розкішний маєток у Бучі, який на щастя, не приглянувся ворогам та лишився цілим.

Нагадаємо, що нині співачка на Батьківщині свого чоловіка Захура. Туди вона виїхала нещодавно, розповідала, як важко добиратися було у рідні землі обранця. Втім, артистка не коментувала, як надовго збирається там затриматися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини