Ольга Сумська розповіла про стосунки з сестрою: Наталія Сумська пропустила навіть прощання з матір’ю

Сварка Ольги і Наталії Сумських вже давно бентежить їхніх прихильників. Чому рідні сестри не можуть знайти спільної мови та що трапилося на похоронах їхньої матері?

Родина Сумських завжди відрізнялася своєю дружністю, а Оля та Наталія були не розлий вода у своїй ранній молодості. Втім, згодом мир і злагоду було зруйновано.

За словами старшої з сестер, стосунки змінилися через те, що родички мали різні погляди на політичну ситуацію в Україні, війну та ставлення до росії. Втім, схоже, що це лише верхівка айсбергу, адже молодша Сумська без сліз не може навіть розповісти, що насправді трапилося.

Ольга Сумська розповіла про стосунки з сестрою

Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що ще у 1990-х ходили чутки про те, що начебто після зйомок у “Роксолані”, де був задіяний Анатолій Хостікоєв у якості головного героя, актор мав романтичний зв’язок з сестрою Наталії. Проте, це все виявилося лише непідтвердженими чутками.

Цікаво, що навіть смерть матері наприкінці лютого 2022-го року не змогла об’єднати родичок. Як розповідала Ольга, ховати неньку довелося їй майже самій у розпал наступу на Київ. У той день лунали сирени, а на нашу столицю ворог направив ракети.  Проте, причин, чому інша дочка Ганни Опанасенко-Сумської не доїхала на церемонію, вона не розкриває. Зазначає: тема болюча для неї.

Як виглядає і чим займається єдиний син Наталії Сумської
Ольга Сумська розповіла про стосунки з сестрою

Відомо також, що не спілкується Наталія і зі своєю небогою Тонею Паперною. Ще дівчиною Антоніна вирушила до москви. Там вона зустріла свого чоловіка та народила дітей. Зі своєю знаменитою тіткою зв’язок у неї був давно обірваним.

Нагадаємо, що Наталія і Ольга Сумські не виїздили з країни під час активного наступу агресора. Кожна по-своєму намагається допомагати державі та займатися благодійністю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини