Впала бурулька на голову, а чоловік попрощався і склав заповіт: Єфросиніна розповіла про чорну смугу в житті

Маша Єфросиніна розповіла в інтерв'ю про своє життя та що довелося їй пережити. Дізнайтеся, як ставиться зірка до того, що чоловік обрав шлях на війну та як адаптується у нинішніх умовах.

Ведуча Маша Єфросиніна завжди підкорювала всіх своїм непереможним оптимізмом та позитивом. Проте, у 2022-му році її життя капітально перевернулося. Зірка мусила відпустити коханого на війну, а, зайнявшись своїми проєктами, боролася з хейтом у мережі. Крім цього, треба було змиритися ще й з тим, що бізнес чоловіка опинився в окупації.

Єфросиніна зізналась, чи повернеться на телебачення
Єфросиніна розповіла про чорну смугу в житті

Найбільш болючим для популярної брюнетки було відпустити батька своїх дітей на передову.

“Він написав заповіт, це означає, що він десь всередині попрощався зі мною. Це означає, що він обрав війну, а не мене з нашими дітьми…”, — розповіла Маша в інтерв’ю “Розмова”.

За словами Єфросиніної, вона впевнена, що після повернення її чоловік зміниться і вона працює над тим, аби зустріти його та продовжувати бути сім’єю. До речі, команді сайте “Добрі новини” вдалося дізнатися, що Тимур Хромаєв має змогу бачитися зі своєю обраницею. Час від часу ці зустрічі трапляються, але вони дуже короткі, а прощання — болючі.

Крім цього, невдачі не полишали ведучу всю осінь минулого року. Зірка зізналася, що її обікрали, згодом все стало складатися ще більш дивно: Марії на голову впала крига з даху. Помітити бурульку було важко, а після цього інциденту ударили її машину.

Події накатувалися сніжним комом одна гірше за іншу. За кілька тижнів до Нового року за батьком почали сумувати діти і цим ще більше розхвилювали селебріті, яка і так сильно нервувалася, адже знала, чому її чоловік не може повернутися до родини.

Нагадаємо, що під час війни Маша виїздила за кордон, адже її туди відправляв чоловік. Проте, згодом її серце не витримало та вона повернулася назад.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини