Марічка Падалко показала шкарпетки, які в’яже Єгору Соболєву на передову: справжня сучасна берегиня

Марічка Падалко цього року серед тих жінок, які з нетерпінням чекають на повернення обранця з фронту. Як підтримує милого зірка та як піклується про нього — дізнайтеся у матеріалі.

Марічка Падалко минулого року відпустила свого коханого на війну і тепер чекає з нетерпінням на його повернення. Зірка дуже переживала за обранця та не могла стримати емоцій, коли побачила його після звільнення Ірпеня, де Єгор Соболєв брав активну участь.

Перебування у передмісті столиці на той момент було просто небезпечним. Навіть після того, як окупантів було вигнано з Київщини, поява на звільненій території ставила під питання людське життя. За словами чоловіка ведучої, так склалося, адже загарбники активно обстрілювали місцину, купа снарядів та мін не розірвалося. Та пильнував північний регіон милий дикторки не довго. Після перемоги над росіянами на підступах до столиці, колишній політичний діяч поїхав в інші гарячі точки України.

Марічка Падалко зі своїм чоловіком
Марічка Падалко показала шкарпетки, які в’яже Єгору Соболєву на передову

У силу правил безпеки, Марічка не виказує місцеперебування Єгора. Проте, раз у її сторіз можна було побачити геопозначку на відео з Соболєвим, яка виказала Запорізьку область.

Сам же зірковий захисник мало з’являється у медійному просторі зараз, загалом, коли його відома дружина пригадає у своїх дописах. Так нещодавно вона показала, які шкарпетки в’яже своєму коханому, аби він був у теплі та комфорті. Робила це зірка прямо під час поїздки потягом.

Марічка Падалко показала шкарпетки, які в’яже Єгору Соболєву на передову

До речі, Падалко давно зарекомендувала себе, як справжню берегиню сімейного вогнища. Зірка повністю взяла відповідальність за спільних діток, яких евакуювала на захід України.

Нагадаємо, що перед повномасштабним наступом ведуча ТСН разом з обранцем придбали житло подалі від Києва. Туди і вивізли своїх дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини