Дружина Романа Сасанчина зламала ніготь і заклеїла його суперклеєм: “Бачите, тримається” (ФОТО)

Роман Сасанчин одружився з дуже креативною дівчиною: обраниця улюбленця "Голосу країни" може і відео у блог зняти, і вирішити нестандартно манікюрну проблему.

Роман Сасанчин зі своєю обраницею Іванною живе не перший рік. Палке кохання пари дало свої плоди, і у 2021-му році у них народилася донечка, яку назвали красивим та рідкісним, як для України ім’ям: Елізабет.

У декреті дружина співака не сиділа, що називається, склавши руки, а активно почала розвивати свій блог у мережі. Там вона здебільшого показує своє повсякденне життя та ділиться б’юті-секретами.

Нещодавно пані Сасанчин розповіла, як швидко відремонтувала собі ніготь за допомогою суперклею. Про це дівчина розповіла у сторіз:

“Бачите, тримається”

Дружина Романа Сасанчина зламала ніготь і заклеїла його суперклеєм

Щоправда, якщо пошукати інформацію у мережі, майстри манікюру не готові рекомендувати такий метод, а пропонують йти одразу у салон ремонтувати покриття та нігтьову пластину.

Сама ж Іванна дуже стежить за собою та, скоріше за все, не буде нехтувати красою своїх рук. Схоже її секрети вроди та молодості добре працюють, адже прихильники музиканта не могли повірити, що його дружина — старша за нього. Інформація не сильно розголошувалася у мережі, але й не була таємницею. Рік народження обраниці артистка можна було побачити на фото після одруження, коли пара засвітила свідоцтво про укладання шлюбу.

Дружина Романа Сасанчина зламала ніготь і заклеїла його суперклеєм

Втім, на перший погляд навіть не можна і зрозуміти, що кохана Роми — старша від нього, адже вона має розкішний вигляд. А самі молоді не відчувають різниці у віці, коли спілкуються. Більше того, Сасанчин не приховував, що став дуже щасливим після народження дитини.

Проте, минулого року все ж таки ходили чутки про перспективу розлучення цієї пари. Та все стало очевидно після вінчання: ці закохані і не збираються розривати свої стосунки й виховувати маленьку донечку на різно.

Нагадаємо, Роман Сасанчин був фаворитом Тіни Кароль у проєкті “Голос країни”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини