Могилевській та Дорофєєвій – квіти, а дівчині Остапчука – презенти за тисячі євро: що дарують зіркам чоловіки?

Подарунки в стосунках – один зі способів показати своєму партнеру, які сильні почуття до нього або неї відчувають. Що чоловіки дарують відомим українським жінкам?

Комусь більше подобається отримувати подарунки, а для когось процес підготовки презенту для інших – найприємніше, що може тільки бути. Хай там що, такі приємності є невіддільною частиною будь-яких людських взаємин. Відомі українські зірки зізнались, що їм дарують їхні кохані чоловіки.

Наталія Могилевська

Відома українська співачка знайшла своє кохання під час повномасштабної війни. Знаменитість не часто говорить про свого бойфренда публічно, але одних очей знаменитості та її лаконічного зізнання в коханні достатньо, аби зрозуміти, що вона почувається дуже щасливою.

Наталія Могилевська показала, що їй на 8 березня подарував таємний чоловік
Наталія Могилевська показала, що їй на 8 березня подарував таємний чоловік

У Міжнародний жіночий день Наталія Могилевська на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зізналась, що її коханий влаштував їй сюрприз. Подробицями, традиційно, зірка не поділилась, але не змогла не показати шикарний букет від свого Валентина – так звати бойфренда зірки.

Надя Дорофєєва

Українська співачка, яка минулого року розлучилась зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом і почала стосунки з колись другом, а тепер – коханим, також показала свій подарунок. Новий бойфренд знаменитості Михайло Кацурін порадував свою кохану букетом білих тюльпанів.

Що отримала на 8 березня від свого коханого Надя Дорофєєва
Що отримала на 8 березня від свого коханого Надя Дорофєєва

Такий ніжний і тендітний подарунок, ніби прямо шепоче про кохання Кацуріна до своєї дівчини. Варто зазначити, що Надя Дорофєєва чимось схожа з красивими білими тюльпанами – водночас ніжна, але харизматична й чарівна.

Катерина Полтавська

А ось Володимир Остапчук влаштував грандіозний святковий ранок для своєї коханої. Так, відомий український шоумен у Міжнародний жіночий день привітав Катерину Полтавську смачним сніданком, приготованим власноруч, а також – шикарною каблучкою та букетом красивих квітів. До слова, кільце Остапчук обрав не з дешевих. Прикраса від Cartier коштує близько двох тисяч євро.

Що Володимир Остапчук подарував своїй новій дівчині на Міжнародний жіночий день
Що Володимир Остапчук подарував своїй новій дівчині на Міжнародний жіночий день

До слова, пізніше нова дівчина відомого українського телеведучого зізналась, що вона насправді не любить прикраси, але перед каблучками встояти не може. Катерина Полтавська зазначила, що полюбляє прикрашати свої руки, саме тому й татуювання робить тільки на цій частині тіла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини