“У три години ночі будила”. Яка Тіна Кароль в реальному житті: її сусідка поділилась несподіваними спогадами

Відома українська хореограф і танцівниця у минулому винаймала квартиру разом з поп-дівою. Дівчина розповіла, якою в реальному житті є популярна співачка Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль давно здобула популярність серед своєї авдиторії. Знаменитість не просто стала улюбленицею сотень тисяч шанувальників, а й зуміла завоювати звання справжньої подруги для своїх фанатів. Втім, сценічний образ і комунікації з фанами – це одне. Яка ж Тіна Кароль у реальному житті?

Про це раніше розповідала подруга знаменитості, з якою, як виявилось, у студентські роки вони винаймали квартиру. Так, українська хореографиня та танцівниця Яна Заєць поділилась спогадами про те, як це було – жити з поп-дівою.

Яна Заєць пригадала часи, коли жила разом з українською співачкою Тіна Кароль
Яна Заєць пригадала часи, коли жила разом з українською співачкою Тіна Кароль

Відома українська хореографиня зазначила, що знає свою колегу та подругу з такої сторони, про яку раніше ніхто навіть не замислювався. Яна Заєць пригадала, що вже за часів навчання закладі вищої освіти майбутня зірка всеукраїнського масштабу дуже багато працювала. Так, колишня сусідка Тіни Кароль зазначила, що юна артистка дуже мало спала.

Це людина, яка не спала, не їла. Ця людина писала музику постійно. Я пам’ятаю, як вона о третій годині ночі будила, говорила: “Послухай, будь ласка, я написала”. Це Тіна писала пісні. Вона спала по дві-три години

– прокоментувала Яна Заєць.

Українська хореографиня також зазначила, що завжди захоплювалась тим, наскільки багато її колишня сусідка завжди працювала. За словами Яни Заєць, Тіна Кароль завжди прагнула стати відомою та успішною артисткою.

Якою відома українська співачка Тіна Кароль є в реальному житті
Якою відома українська співачка Тіна Кароль є в реальному житті

Крім усього іншого, відома хореографиня та танцівниця Яна Заєць зазначила: не кожен сучасний артист-початківець готовий працювати так багато, як це завжди робила Тіна Кароль, аби досягти успіху.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини