Тіна Кароль зізналася, що таємно вийшла заміж: про це не знали навіть батьки, яких дуже здивував наречений

Тіна Кароль має чимало таємниць особистого життя. Дізнайтеся, за кого співачка наважилася вийти таємно та чому батьки дуже бурхливо відреагували на новину?

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу має дуже цікаву біографію. Однією з найяскравіших подій життя цієї співачки був її шлюб з продюсером Євгеном Огіром. Співачка майже одразу розгледіла у цьому кремезному чоловікові свою половинку. Він допоміг їй тоді, коли їй самій здавалося все безнадійним.

Якою сусідкою є Тіна Кароль
Тіна Кароль зізналася, що таємно вийшла заміж

Для цієї пари дуже важливо було, аби їхнє крихке кохання ніхто не міг зруйнувати. Саме тому перше весілля родини відбулося подалі від очей навіть найближчих. Навіть мама з татом майбутньої поп-діви не були в курсі найвизначнішої події у житті дочки.

В одному з архівних інтерв’ю артистка зізналася, що реакція рідні була дуже бурхлива. Показати обручку на правій руці зірка наважилася вдома не одразу, а повідала про свій новоспечений шлюб під час приїзду в Івано-Франківськ, де виросла. За словами Тіни її ненька виплюнула назад від несподіванки компот, який пила, а батько аж впустив з рук столовий прибор:

“Тато вронив виделку”, — сказала Кароль, додавши, що Григорій Ліберман навіть перепитав, що сказала дочка.

Тіна Кароль зізналася, що таємно вийшла заміж

Дійсно ніхто не очікував, що кохання артистка знайде саме завдяки своїй роботі, а тим паче з колегою. Відомо, що з Олегом Чорним, першим продюсером у неї не складалися стосунки, більше того, їй довелося ледь не тікати від чоловіка, з яким у неї не збігалися погляди ні на життя, ні на творчість, ні на свій образ.

Нагадаємо, що Тіна Кароль нині досі має статус овдовілої жінки. Тривалий час їй приписували роман з Даном Баланом, але далі флірту на проєкті “Голос країни” стосунки не дійшли.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини