Ольга Сумська показала свого чоловіка Віталія Борисюка, який у 59 не має сивини та носить модний пірсинг

Популярна акторка Ольга Сумська вперше за тривалий час показала свого чоловіка Віталія Борисюка. Як виглядає моложавий обранець зірки, якому скоро 60 років?

Ольга Сумська активно веде сторінки у соціальних мережах, де ділиться своїм життям. Прихильників цікавлять не лише новини про буденність самої зірки, а й і її родина.

Нещодавно артистка показала у сторіз фото свого обранця, Віталія Борисюка. Чоловіка, схоже, роки не беруть і зовсім. Йому майже 60, а сивини і взагалі не видно. Крім цього, актор вражає своїм молодечим стилем: полюбляє носити артист спортивні образи, які доповнює акуратним пірсингом.

Ольга Сумська показала свого чоловіка Віталія Борисюка

А ось чиїх світлин не можливо знайти ні на сторінці Ольги, ні у її сторіз, так це старшої дочки від першого чоловіка Євгена Папепного, Антоніни.

Минулого року Тоня втрапила у справжній скандал, втягнувши туди свою знамениту маму. Річ у тім, що наступниця Сумської вже чимало років проживає у москві. Там вона вийшла заміж та народила діток.

До війни її переїзд не викликав ні в кого питань, тим паче, що популярна жінка приїздила до рідних у Київ та не цуралася своєї Батьківщини. Втім, після 24 лютого пані Паперна зникла з медіапростору без всяких пояснень. Вона не промовила ані слова про війну своїй багатотисячній аудиторії, не було навіть публікацій співчуття киянам, які жили під обстрілами, і серед яких могли би бути її знайомі.

Звісно, всі кпини дісталися насамперед Ользі. Акторка виправдовувалася, що насправді старша дочка дуже переживає через напад рф, але нічого не може сказати.

А повернулася Антоніна в Інстаграм, закривши від українських користувачів свою сторінку і приховавши коментарі. Видно, що з рф зірка виїздила, але тільки на відпочинок. Всі світлини присвячені її буденному життю.

Донька Ольги Сумської Тоня Паперна живе в росії і не збирається назад

Натомість Ольга Сумська з родиною не полишла України. Разом з обранцем вона давала благодійні виступи, а її особистим світлинам майже немає місця у мережі, адже зірка чимало робить публікацій, які присвячені війні та нашому опору.

Нагадаємо, що Ольга Сумська поховала під час наступу рф свою маму Ганну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини