Не Слава, а Оля, не Тіна, а Таня: реальні імена Камінської, Кароль та інших співачок, які взяли псевдоніми

Не всі шанувальники знають, що насправді їхні улюблені артисти народились не зовсім з тими іменами, під якими стали популярними. Як насправді звати зірок, які взяли псевдонім?

Чимало відомих українських зірок стали популярними під іменами, які не є їхніми реальними. Знаменитості часто беруть псевдоніми, щоб фанатам легше було запам’ятати їхню особистість. Попри те, що в реальному житті артисти продовжують представлятись своїм реальним ім’ям, шанувальники пам’ятають їх виключно за псевдонімами.

Слава Камінська

Як звати Славу Камінську в реальному житті
Як звати Славу Камінську в реальному житті

Відома українська співачка здобула особливу популярність у складі гурту “НеАнгели”. Пізніше артистка почала сольну кар’єру, втім з першого дня своєї професійної діяльності й донині вона відома фанам як Слава Камінська. Насправді ж зірка народилась з ім’ям Ольга Кузнєцова.

Тіна Кароль

Українська поп-діва та авторка ліричних пісень сьогодні володіє серцями мільйонів шанувальників. Знаменитість починала кар’єру ще в дитинстві, а коли стала представницею шоубізу, вирішила взяти псевдонім. Насправді ж Тіна Кароль є Тетяною Григорівною Ліберман.

Джамала

Джамала взяла псевдонім, що складається з її реального імені
Джамала взяла псевдонім, що складається з її реального імені

Одна з найяскравіших і найвідоміших артисток України свого часу виграла Євробачення. Втім, популярність зірка здобула задовго до цього моменту. Співачку всі шанувальники пам’ятають під псевдонімом Джамала, втім реальне ім’я не сильно від нього відрізняється. Насправді зірка – Сусана Алімівна Джамаладінова.

Ассія Ахат

Відома українська скрипалька та співачка підкорила публіку майстерною грою на музичному інструменті, жіночністю та артистичністю. Варто зазначити, що багато шанувальників навіть не здогадуються, що насправді зірка має ім’я Інесса Ассія Баленко.

TAYANNA

Співачка своїх фанатів підкорила ніжною, але влучною творчістю. Українська співачка, композиторка й поетеса, вигадуючи сценічний псевдонім, також “гралась” зі своїм реальним ім’ям. Насправді TAYANNA є Тетяною Михайлівною Решетняк.

Alyosha

Як насправді звати дружину Тараса Тополі
Як насправді звати дружину Тараса Тополі

Відома українська співачка почала свою кар’єру 2009 року, а особливо стала популярною після участі в Євробаченні 2010 року. Хоча зірці не вдалось посісти призове місце, фанатів артистка таки вразила. Мало хто знає, що співачка в реальному житті є не Альошею, а Оленою Тополею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини