Поповнюють український генофонд: Гордон, Доманський, Скрипка та інші багатодітні батьки шоу-бізнесу

Поєднувати приголомшливо успішну кар'єру та батьківство неможливо? Ці відомі українські зірки доводять зворотнє – насправді мати багато дітей і бути популярними можливо

Багато представників українського шоубізнесу перебувають у щасливому шлюбі та виховують дітей. Пригадуємо, хто зі знаменитостей може похизуватись родинами з найбільшою кількістю нащадків.

Валентина Хамайко

Як виглядають всі діти зірки 1+1 Валентини Хамайко
Як виглядають всі діти зірки 1+1 Валентини Хамайко

Відома українська телеведуча програми “Сніданок з 1+1” Валентина Хамайко разом з коханим чоловіком виховує чотирьох дітей. Знаменитість перебуває у шлюбі з бізнесменом і віцепрезидентом Федерації тріатлону України. Від Андрія Оністрата зірка народила двох доньок і двох синів. Найстаршій Соломії – 12 років, а наймолодшому Андрію – 3 роки. Також у зірки є 7-річна донька Мирослава та 7-річний син Михайло.

Дмитро Гордон

Як виглядають всі діти Дмитра Гордона
Як виглядають всі діти Дмитра Гордона

Український журналіст та блогер Дмитро Гордон загалом має семеро дітей. Вперше батьком знаменитість став у шлюбі з Оленою Сербіною, яку зустрів ще в юності. У цьому союзі на світ з’явилось четверо дітей – троє синів Ростислав, Дмитро, Лев та донька Єлизавета.

Ще трьох дітей знаменитості народила його колега Олеся Бацман, до якої він пішов від першої дружини. Зіркова кохана народила чоловікові трьох доньок – Санту, Алісу та Ліану.

Андрій Доманський

Як виглядають діти Андрія Доманського
Як виглядають діти Андрія Доманського
Наймолодша донька Андрія Доманського
Наймолодша донька Андрія Доманського

Відомий український ведучий є батьком шістьох дітей від трьох різних жінок. Вперше батьком чоловік став у шлюбі з дружиною Юлією, яка народила йому первістка Василя. Пізніше зіркова кохана зробила Доманського татом вдруге, народивши йому доньку Ладу. Після розлучення з першою дружиною чоловік закрутив службовий роман з Лідією Таран. Пара стала батьками Василини. Втім, стосунки з ведучою також не склались і невдовзі вони розійшлись.

Сімейне щастя знаменитість віднайшов у шлюбі з коханою Мариною. Третя дружина народила Доманському доньок Кіру та Віру. Крім того, чоловік виховує й пасинка Артема, сина дружини від попереднього шлюбу.

Олег Скрипка

Всі діти Олега Скрипки
Всі діти Олега Скрипки

Відомий український музикант і фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” зі своєю дружиною виховують чотирьох спільних дітей. Зіркова пара вперше стала батьками 16 років тому. Тоді на світ з’явився Роман, а через два роки – син Устим. 11 років тому в артиста народилась донька Олеся, а ще через два роки Зоряна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини