Дзідзьо не попередив дружину про розлучення, а Бабкін постійно зраджував: найскандальніші історії стосунків

Не кожному й не завжди вдається побудувати щасливі стосунки. Пригадуємо історії відомих українських зірок, які не особливо надихають вірити у кохання

Доки одні зіркові пари демонструють приклад міцних і здорових стосунків, в особистому житті інших панує суцільна інтрига. На сьогодні в українському шоубізнесі існує чимало цікавих історій, пов’язаних зі скандалами та розлученнями. Пропонуємо пригадати деякі з них.

Дзідзьо та Славія

Основний елемент скандалу в стосунках відомої зіркової пари полягає в тому, що колишня дружина Михайла Хоми дуже часто заявляла, що дізналась про рішення чоловіка розлучитись зі ЗМІ. Крім того, неможливо оминути увагою чутки про те, що шлюб Дзідзьо розпався, мовляв, через його зради. Пізніше артист спростував поголос про свою невірність.

Розлучення Дзідзьо та його дружини Славії для багатьох стало несподіваною новиною
Розлучення Дзідзьо та його дружини Славії для багатьох стало несподіваною новиною

Сергій та Сніжана Бабкіни

Відомий український музикант одружився вдруге 2009 року. Відтоді зіркова пара живе душа в душу, втім в один момент виявилось, що ідеальне подружнє життя було лише прикриттям. Деякий час тому українське суспільство сколихнула історія про те, що Сергій Бабкін зраджував свою дружину близько сотні разів. Ба більш, кожна подружня невірність відбувалась з рідними жінками.

Сергій та Сніжана Бабкіни завжди здавались примітною парою
Сергій та Сніжана Бабкіни завжди здавались примітною парою

Відбувалось це, коли Сергій Бабкін починав сольну кар’єру. Знаменитість пригадував, що після кожного концерту в нього була традиція – “хильнути” та мати близькість з жінками легкої поведінки. Коли Сніжана Бабкіна дізналась про все, одразу зібрала речі та покинула чоловіка. Жінка зізнається, що ніколи б до нього не повернулась, якби не один випадок.

Одного разу знаменитість відчула біля себе присутність потойбічного створіння, яке обурювалось розлучення Сніжани та Сергія Бабкіних. Тоді зіркова дружина повернулась до коханого й пробачила йому численні зради.

Андрій Задворний та Злата Огнєвіч

Зіркова пара познайомилась на проєкті “Холостячка”. Андрій Задворний став переможцем реаліті-шоу, а після завершення знімань знаменитості продовжили будувати щасливі стосунки. Втім, не пройшло і двох місяців, як Злата Огнєвіч оголосила: більше вони із Задворним не разом.

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч зустрічались півтора місяця
Андрій Задворний і Злата Огнєвіч зустрічались півтора місяця

Як пізніше зізнався колишній наречений Злати Огнєвіч, стосунки вони розірвали, бо він більше не кохав артистку. Злата Огнєвіч довго переживала розставання з чоловіком та навіть відвідувала психотерапевта, проте врешті-решт впоралась з поганою сторінкою свого життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини