Рейтинг зірок “Квартал 95” за віком: Кошовий, Кравець, Казанін, Пікалов, Ткач, Сопонару, Великий, Жидков

Про акторів "Кварталу 95" чув майже кожен українець. Пропонуємо ближче познайомитись з кумирами мільйонів та дізнатись про те, скільки артистам насправді років

“Квартал 95” – одне з найпопулярніших та найвідоміших гумористичних шоу України. На сцені цього проєкту свого часу славу здобували різні артисти. Хтось вже завершив свою кар’єру в складі “кварталівської” команди, а хтось лише починає завойовувати прихильність глядачів. Хай там як, шанувальникам завжди було цікаво дізнатись про особисте життя кумирів більше. Пропонуємо пригадати, кому з акторів “Кварталу” скільки років.

Євген Кошовий

Відомий український гуморист та актор, а також чи не найголовніший “лисий” країни, нещодавно відзначив свій 40-річний ювілей. Знаменитість народився 7 квітня 1983 року у селищі Ківшарівка, що на Харківщині.

Олена Кравець

Скільки насправді років відомій українській актрисі Олені Кравець
Скільки насправді років відомій українській актрисі Олені Кравець

Українська гумористка на 6 років старша за свого колегу. Знаменитість народилась у доволі символічний день – 1 січня. Цьогоріч Олені Кравець виповнилось 46 років, втім шанувальники не втомлюються робити зірці захоплені компліменти.

Олександр Пікалов

Відомий український актор і гуморист, як і його колега Олена Кравець, народився у січні, втім на один рік раніше. 30 січня цього року Олександр Пікалов відзначив свій 47-й день народження. А на світ знаменитість з’явився у Кривому Розі.

Юрій Ткач

Відомий український актор Юрій Ткач назвав свій реальний вік
Відомий український актор Юрій Ткач назвав свій реальний вік

Український комік і шоумен Юрій Ткач народився 9 листопада 1983 року – восени цьогоріч знаменитість переступить 40-річний поріг і відзначить свій ювілей. До слова, на світ зірка з’явився у Дніпрі.

Ірина Сопонару

Колега Ткача, з якою той зіграв закохану полтавську парочку, майже його однолітка – Ірині Сопонару 22 жовтня цього року виповниться 37 років. Знаменитість народилась у Чернівцях 1986 року.

Юрій Великий

Колишній учасник дуету “Брати Шумахери” й актор Кварталу народився 1980 року у місті Подільськ, що на Одещині. 5 червня цього року Юрій Великий відзначить 43-річчя.

Валерій Жидков

Відомий український ведучий і сценарист Валерій Жидков з’явився на світ 24 березня 1975 року у російському місті Тамбов. Цьогоріч знаменитості виповнилось 48 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини