Пише новини, займається благодійністю та пригадує минуле життя: як і де живе Ольга Фреймут після переїзду

Після виїзду з України відома українська журналістка й телеведуча оселилась у Великобританії. Як сьогодні живе Ольга Фреймут та чим займається зірка телебачення?

Одна з найвідоміших українських журналісток і телеведучих Ольга Фреймут виїхала за межі України ще за декілька тижнів до початку повномасштабної війни. Річ у тім, що знаменитість передчувала, що станеться горе, адже напередодні їй наснилась прабабуся Марія вся в чорному з портретом, на якому зображені всі родичі Фреймут.

Зірка прокинулась і відчула, що зовсім скоро станеться лихо. Крім того, насторожив зірку і той факт, що в міжнародній школі, де навчались її діти, іноземців попросили терміново зібрати речі й виїхати за межі України. 15 лютого ведуча виїхала до Провансу, взявши з собою коштовну скриньку й документи дітей. Чоловік Ольги Фреймут залишився вдома.

Ольга Фреймут відчувала ще до початку війни, що станеться лихо
Ольга Фреймут відчувала ще до початку війни, що станеться лихо

Втім, надовго у Франції зірка не залишалась. З двома дітьми Ольга Фреймут вирішила полетіти до Великобританії, де має друзів і родичів. Нагадаємо, що перший чоловік зірки, від якого вона народила свою найстаршу доньку, живе в Англії. У Лондоні журналістка отримала тимчасове резидентство, втім статус біженки не оформлювала.

Сьогодні журналістка працює за професією, втім ніякої допомоги від держави не отримує. Ольга Фреймут має свою колонку в одній з найвідоміших газет Великобританії. Sunday Express існує вже понад 120 років, а, за завіряннями зірки, це видання є улюбленим у багатьох британців.

Ольга Фреймут за кордоном працює журналісткою у найвідомішій газеті Британії
Ольга Фреймут за кордоном працює журналісткою у найвідомішій газеті Британії

Знаменитість раніше розповідала, як їй подобається працювати у Sunday Express. Річ у тім, що редакція дозволяє їй висловлювати свої думки вільно й без будь-якої цензури. Фреймут навіть порівняла газету з популярною соцмережею Інстаграм і зауважила, що Sunday Express, на відміну від мережі, не видаляє і не блокує українців за висвітлення правди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини