Не прижились за кордоном: Тоня Матвієнко, Оля Полякова, Настя Каменських, Тіна Кароль повернулися в Україну

Багато українців виїхали за межі рідної країни після 24 лютого, втім останнім часом багато громадян поступово повертаються у рідні домівки. Серед них і відомі українські зірки

Початок росією повномасштабної війни проти України став причиною, чому мільйони мешканців країни були змушені тимчасово покинути свої домівки. Люди масово виїжджали з країни, розселяючись у різних куточках планети. Втім, останнім часом дедалі більше українців повертаються у свої міста. Серед них є й чимало знаменитостей. Пригадуємо, хто з представників українського шоубізнесу повернувся з-за кордону до своїх домівок.

Тоня Матвієнко

У березні цього року відома українська співачка Тоня Матвієнко нарешті повернулась до рідної країни. З початку повномасштабної війни знаменитість разом із донькою від Арсена Мірзояна перебувала у Великобританії, а виїхати туди вирішила через відсутність заробітку в Україні. Втім, зізналась артистка, за кордоном вона себе відчувала “пташкою у клітці”, тому була рада нарешті опинитись вдома.

Настя Каменських

Настя Каменських повернулась до Києва ще влітку, але без Потапа
Настя Каменських повернулась до Києва ще влітку, але без Потапа

За декілька днів до початку повномасштабної війни зіркове подружжя опинилось далеко за межами рідної країни. Потап і Настя вирушили на відпочинок до Іспанії, там залишились і після 24 лютого. За кордоном знаменитості давали благодійні концерти та займались волонтерством, втім все одно отримали чимало хейту у свій бік. Наприкінці серпня 2022 року Настя Каменських вирішила повернутись до Києва. Втім, без Потапа – він приїхав до України пізніше.

Оля Полякова

Довгий час відома українська співачка жила разом із двома своїми доньками за кордоном. Оля Полякова з дітьми оселилась у подруги у Франції, втім у липні минулого року наважилась повернутись додому. Тепер доньки артистки навчаються у Великобританії, а зіркова мама частіше буває в Україні. Іноді співачка навідується до дітей у Лондон.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у себе вдома після повернення з-за кордону
Тіна Кароль у себе вдома після повернення з-за кордону

Артистка повернулась до України у липні минулого року. Тіна Кароль на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з нагоди повернення до рідних стін поділилась фотографіями. Співачка продемонструвала кадри з власного заміського будинку, а також показала власний город. Зірка зазначила, що її рідна земля попри все залишилась родючою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини