Один працює в YouTube, інший – в Голлівуді: що відомо про старших синів Дмитра Гордона, які досягли успіху

Офіційно у Дмитра Гордона, відомого українського інтерв'юера й блогера, семеро дітей. Ким працюють старші сини знаменитості та що відомо про їхнє життя?

Відомий український журналіст і блогер Дмитро Гордон досяг успіху не лише у професійній діяльності, але й став багатодітним татусем. Лише за офіційними даними знаменитість є батьком сімох дітей, втім зірка сам колись натякав, що насправді дітей в нього може бути більше. Хай там як, про своїх нащадків Гордон піклується та виховує їх з усією відповідальністю.

Старші сини знаменитості пов’язали свої життя з гідними й високооплачуваними професіями. Так, наприклад, син Дмитра Гордона Ростислав працює в ІТ-сфері. Зірковий нащадок вже давно є співробітником YouTube. В одному з інтерв’ю батько чоловіка розповів і про його заробітну плату. За словами відомого українського журналіста, його син отримує від декількох тисяч доларів у місяць.

Старший син Дмитра Гордона працює в YouTube
Старший син Дмитра Гордона працює в YouTube

А ось син Гордона Дмитро пов’язав своє життя з творчою професією. Юнак свого часу закінчив університет Берклі, найкращий навчальний заклад світу, який випускає талановитих композиторів. Працює Дмитро у Голлівуді й пише композиції для культових світових фільмів. Ба більше, похизувався досягненнями сина Гордон, хлопець співпрацює з Барбарою Стрейзанд, Волтером Афанасьєвим та іншими.

Стало відомо, ким працюють діти Дмитра Гордона
Стало відомо, ким працюють діти Дмитра Гордона
Дмитро Гордон розповів, ким працює його син Лев
Дмитро Гордон розповів, ким працює його син Лев

Розповідав Дмитро Гордон одного разу й про іншого свого сина Лева. Знаменитість зазначив, що його нащадок нині живе за кордоном, у Лос-Анджелесі. Юнак вже давно почав заробляти, а зарплата складала від декількох тисяч доларів на місяць.

До слова, лише донька Дмитра Гордона залишилась жити й працювати в українській столиці. Єлизавета мешкає у Києві, де працює на велику компанію. Втім, відомий український журналіст не став розкривати подробиць про те, де саме заробляє на життя його донька.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини